» Távol

Vacsora a sífelvonó kabinjában

| | Nem érkezett még hozzászólás
Éjszakai síelés, hangulatos hütték, snowboardos paradicsom és április közepéig hóbiztos pályák várják Nassfelden a téli üdülésre vágyókat. Aki nem síel, vacsorázhat a sífelvonó kabinjában, vagy korcsolyázhat egyet.

Nassfeld Karintia legnagyobb síterepe, Ausztria tíz legkedveltebb terepeinek egyike. 110 km-es sípályarendszerével, 30 modern felvonójával, novembertől április közepéig 100 százalékos hóbiztosságával egyedülálló adottságokkal rendelkezik. Budapesttől 560 kilométerre található, végig autópályán közelíthető meg.

Olaszországba is átcsúszhatunk, és éjszaka is síelhetünk

Nassfelden található az Alpok leghosszabb kivilágított sípályája, és Európa legnagyobb természetes jégkorcsolyapályája, a Weissen-tó. A pályarendszer területén 25 hangulatos hüttével várják a sportolókat, ahol elkortyolhatunk egy forralt bort, napozhatunk, és megkóstolhatjuk a helyi finomságokat. Akinek pedig ez sem elég, 2000 méter tengerszint feletti magasságból átsíelhet Olaszországba is, hiszen Nassfeld egyik része olasz területen fekszik.

Akik éjszaka is síelnének, szombatonként színes fények közt csúszhatnak Európa egyik leghosszabb – 2,2 kilométeres – kivilágított sípályáján. A gyerekeknek egy elkülönített terület biztosítja a balesetmentes esti síelést. Akik pedig extrém gasztronómiai élményre vágynak, vacsorázhatnak a sífelvonó egyik kabinjában. A snowboardosokat pedig egy újonnan kialakított, látványos funpark várja, és a freeriderek is megtalálják számításikat a sípályákon kívül.

A gyerekek ingyen csúszhatnak, de a felnőtteknek is jár kedvezmény

Mivel a terep a magyar síelők körében nagyon népszerű, különböző kedvezményekkel várják ide a Magyarországról érkezőket. Tíz éves korig ingyen szállást, ellátást és síbérletet kapnak a gyerekek december 1-től 22-ig, és március 16-tól április 7-ig. Sőt, ingyen síoktatást, sífelszerelést és sisakot kapnak ezekben az időszakokban. Ezen kívül, 3 éves kor alatt ingyenesen, 15 éves korig féláron síelhetnek a gyerekek, a fiatalok pedig 18 éves korig húsz százalék kedvezményt kapnak az egész síszezonban. A felnőttek pedig a terep budapesti irodájában öt százalék kedvezményt kapnak a síbérlet árából.

További információk a terepről

További tudnivalókat Nassfeldről a síterep honlapján talál, illetve a budapesti Nassfeld Irodában és a magyar@nassfeld.at e-mail címen érdeklődhet.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
4 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
4 napja
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
9 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.