» Távol

Szurkoljon a legfélelmetesebb snowboard versenyen Franciaországban!

| | Nem érkezett még hozzászólás
Még az extrém kategóriában is extrémnek számító snowboard versenyen derül ki, 2013-ban ki nyeri a freeride magyar bajnoki címet. A versenyzők egy közel 3000 méter magas, meredek, hóval borított sziklafalról csúsznak le a jelöletlen pályán. A kilencedik Naturelle Freeride Fesztiválon lavinatréning, borkóstolók és környezettudatos programok egészítik ki a versenyt Franciaország Hautes-Alpes régiójának egyik legnagyobb síparadicsomában.

A Magyar Snowboard Szövetség védnökségével ismét megrendezik az országos freeride bajnokságot, ahol a legprofibb snowboardosok a pályán kívül, sziklákkal tagolt meredek falon lecsúszva mérik össze tudásukat. Az egyedülállóan látványos versenynek a Franciaországi Varsban található síparadicsom ad otthont február 2-9. között. A bajnokságon a versenyzők maguk választják ki az útvonalat a rajt és a cél között, ahol a gyorsaság, a technika és a pályaválasztás alapján dől el, 2013-ban ki kapja a magyar bajnoki címet.

A rendezvény idén megújul és a minősége is emelkedik. Ebben évben a szervezők nagyobb hangsúlyt fektetnek a versenyek színvonalára, a szurkolóként velük utazók szórakozására és az esti bulikra. A hegyen a versenyek mellett minden résztvevő számára oktatások, exkluzív mulatságok, délutáni borkóstolók, grillezés egészíti ki az egy hetes fesztivál programját. Esténként dj-k szolgáltatják a talpalávalót, de lesz többek között Animal Cannibals koncert, pókerverseny, jelmezes csúszás, squash, hófoci, és filmvetítés is.

A versenysorozaton több kategóriában és versenyszámban indulnak a résztvevők. Idén először a senior kupát is megrendezik, amelyen a rutinos versenyzők mérik össze  egymással ügyességüket, gyorsaságukat. A pályán kívüli csúszás örök élményt nyújt, de koránt sem veszélytelen, ezért a szervezők hangsúlyozzák, hogy csak kellően felkészült snowboardosok tegyék próbára képességeiket, a többiek maradjanak a kijelölt pályákon. A biztonság kedvéért lavinatréninget is tartanak, amin a résztvevők képzett szakemberektől leshetik el, hogyan növeleljék túlélési esélyüket és gyakorolhatják a mentést szimulált helyzetben.

Bővebb információ, részvételi díj, részletes program: http://www.naturelle.hu/hu/freeride

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
2 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
2 napja
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
7 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
12 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.