Igyon szakét Robert De Nirónál!

Egyedi berendezésű szobákkal, olasz étteremmel, párizsi belső udvarral és keleti hatású spa részleggel várja vendégeit Robert De Niro New York-i szállodája. Na meg vodkával, grappával és szakéval.

Hírességek szállodáiba bepillantást nyújtó sorozatunk harmadik részében (az elsőt erre, a másodikat pedig erre tekintheti meg) New Yorkba, Manhattan trendi TriBeCa negyedébe kalauzoljuk olvasóinkat. Itt található ugyanis Robert De Niro fényűző, The Greenwich Hotel névre hallgató szállodája.

Fotó: thegreenwichhotel.com

A nyolc emeleten, 75 000 négyzetméternyi összterületen elhelyezkedő, 88, minden igényt kielégítő szobával rendelkező Greenwich Hotelt Robert De Niro itteni ingatlan-beruházásainak koronaékszerének tartják - írja a Travelandleisure.com A színész ezen a környéken üzemelteti a Tribeca Filmközpontot, a Tribeca Mozit (melyben minden évben filmdesztivált is rendez), a Nobu és a Tribeca Grill éttermeket is.

A szálloda egy klasszikus New York-i homlokzat mögött húzódik meg, és a szobák és lakosztályok (12 van belőlük) mellett egy wellnessközpontot, egy remek olasz éttermet és egy párizsi ihletésű belső udvart is rejt. Az eltérő enteriőrökkel, ám hasonlóan otthonosan és kényelmesen berendezett szobákban a HDTV-től a könyveken, egy előre feltöltött iPodon át, a carrarai márvánnyal és marokkói csempével díszített fürdőszobáig minden megtalálható. Sőt, a vendégeknek házikedvenceiket sem kell otthon hagyniuk: a Greenwich Hotel állatbarát szálláshely, szobánként egy kisállat lakhat benne gazdájával.

Fotó: thegreenwichhotel.com

A Shibui spa névre hallgató wellness részleg távol-keleti hangulatot áraszt, lámpásokkal és mindig kapható szakéval. No meg frissen facsart gyümölcsleveket, könnyű ételeket is felszolgálnak a melegített vizű, beltéri medence mellett. És ha már ételekről van szó: a Locanda Verde olasz étterem kellemes atmoszférával, halvány fényekkel, csábító hangulattal és persze remek fogásokkal várja a vendégeket.

Bár egy luxusszálloda étterméről van szó, a fogások mégsem elszálltak: grillezett kolbászt és fokhagymás sültcsirkét is felszolgálnak. A Mrandmrssmith.com szerint pedig a dress code sem túl szigorú: persze legyünk menők, ha betévednénk ide, de sötét inget vagy nyakkendőt ne húzzunk, mert még a végén összetévesztenek az elegáns pincérekkel. A hotel bárját is nagyon dicsérik: a bor-, vodka- és grappa-kínálat állítólag lenyűgöző.

Fotó: thegreenwichhotel.com

A szállodában, ahol állítólag egy éjszaka eltöltése után azonnal kedve támad a vendégeknek örökre beköltözni, a kétágyas szobaárak 450 dollártól indulnak. Persze aki kandallós lakosztályban szeretne megszállni, annak még jobban a zsebébe kell nyúlnia: 1850 dollárba fájna éjszakánként, ha nyaralásunk úticéljául ezt a trendi helyet választanánk.

Nem volt még elég? Kíváncsi lenne Robert Redford amerikai síparadicsomára, a reggae-legenda Marley család luxusszállodájára a Bahamákon, esetleg Elizabeth Hurley vérbeli celebhotelére Londonban? Sorozatunk negyedik részében egy újabb híresség hotelébe pillanthat be.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek