A kultúrát is tányéron kínálják az Astoria Hotelben

Kulturális estekbe mártott gasztro-programsorozat indul október 7-én az idén 102 éves Danubius Hotel Astoria éttermében Astoria CoolTúra címmel.

  

Fotó: Cafe Astoria Restaurant

A Café Astoria már 102 éve fogadja vendégeit a Belváros szívében. A mesélő falak mellett azonban nem csak a múltjára lehet büszke, napjainkban is igen közkedvelt a folyamatosan megújulni képes étterem. Októbertől kezdve kötetlen programsorozat keretében kivételes kombót kínálnak, amikor a kultúra találkozik a gasztronómiával, és mindennek a márványborítású falak adják a páratlan díszletet - olvasható a programsorozatról szóló közleményben, amelyet Tányéron kínáljuk a kultúrát szlogennel hirdettek meg.

Első alkalommal, október 7-én Marton László a Vígszínház főrendezője, korábbi igazgatója, megannyi sikeres prózai és zenés színházi előadás rendezője lesz az Astoria CoolTúra vendége. Szegvári Katalinnal a premier előtt beszélgetnek a Vígben hamarosan színpadra kerülő A Pál utcai fiúk darabról, a színházi szakember évtizedes pályafutásáról, és az est során néhány részletet is láthat a közönség korábbi és legújabb rendezéséből. A beszélgetést kóstolófalatok követik, terítéken lesz - sok más mellett - fűszeres sajtkoktél, almás-mazsolás gyümölcsragu füstölt kacsamellel, és panna cotta kardamomos szőlővelővel.

 

Fotó: Dömölky Dániel / Cafe Astoria Restaurant

Az ősz folyamán többször is visszatér a patinás szálló falai közé a CoolTúra: október 28-án Malek Andrea és Kónyai Tibor jazz estje, november 26-án Lackfi János és Oláh Kálmán verses-zenés estje várja a közönséget. December 10-én pedig - adventi hangulatban - a mesék csodáiról beszélgetnek dr. Boldizsár Ildikó meseterapeutával.

Az estre a kóstolófalatokat és frissítőket tartalmazó belépő 3000 forint, a jegyek elővételben is megvásárolhatók a Danubius Hotel Astoria recepcióján 0–24 óráig. A menüről és a programról részletesebben itt olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek