Naplementés kultfesztivál a Balaton egyik legmagasabb borteraszán

Július 23-án rendezik meg a Bohém Légyott kultúrfesztivált a Balaton északi partjának egyik legszebb teraszán, a Gilvesy Pincészet birtokán.

Fotó: Gilvesy Pincészet

 A fesztivál célja, hogy újabb élményekkel töltse meg a Szent György-hegyi borvidéket, és egy helyre hozza mindazt, ami szemnek, szájnak, fülnek ingere - írják közleményükben a szervezők.

A 180 fokos balatoni panoráma és borok mellé, külön ínyencségekkel készül Czinege Tamás vezetésével a Sarki Fűszeres. Lesz mangalica császár, ördöghal máj almás, zabos pirított krutonnal és sült kápiával, de a Bohém Cuvé ihlette hamburgert is meg lehet majd kóstolni. A szervezők ígérete szerint a vegetáriánus vendégek sem maradnak éhesen.

A fesztiválon a naplemente díszlete előtt fellép a Zrinyi Pop együttes, játszik a Hegyi Dori akusztik band, majd DJ Kölyök Jazz, Funk és Nu-Disco szórakoztatja a közönséget.

Az eseményre érdemes időben szállást foglalni és jegyet váltani. Az elővételes jegyek július 16-ig 4800 forintért, utána pedig 5800 forintért kaphatók. Idén a pincészet közvetlen buszjáratokat indít Balatonfüredről és Badacsonyból is! A programról bővebben itt.

Fotó: Gilvesy Pincészet
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek