A szerelmeseknek rendeznek nyári fesztivált Szentgotthárdon

A szerelmeseknek rendeznek nyári fesztivált Szentgotthárdon

Szentgotthárdon 2015-ben rendeztek először fesztivált a szerelmeseknek. A rendezvény annyira bejött a környékbelieknek és a turistáknak, hogy 2016-ban is tartanak egy ilyet.

"A második Szerelmesek Fesztiválja immáron hat napon keresztül, 2016. június 28 – július 3. között várja az érdeklődőket. A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a szerelem hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, táncban, előadásban, beszélgetésben. Idén kifejezetten gyerekeknek szóló programokkal is bővült a kínálat" – írják közleményükben a szervezők.

Rengeteg program lesz a fesztivál ideje alatt, íme ezek közül néhány: Müller Péter Halhatatlan szerelem címmel tart előadást, Dr. Fűzfa Balázs Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni kapcsolatáról mesél, Tóth Krisztina írónő író-olvasó találkozóra érkezik. De Jakupcsek Gabriella és vendégei – Bálint Éva, Fekete Linda, Trokán Péter és Jordán Tamás – is a szerelemről beszélgetnek majd. A gyerekeket mesejátékkal és Dolák-Saly Róbert gyermekkoncertjével várják.

A tavalyi fesztiválFotó: Szerelmesek Fesztiválja / Facebook

 Csányi Sándor önálló estet tart, Kálloy Molnár Péter Pesti álom című koncertműsorral érkezik, melynek vendége Für Anikó lesz, Hrutka Róbert és zenekara kíséri majd őket. De fellép még többek között Kern András és Hernádi Judit, Hevesi Tamás és Caramel is. Utolsó este Péterfy Bori és a Love Band szórakoztatja majd a közönséget, ezt követően látványos szabadtéri vízijátékkal zárják a fesztivált.

A rengeteg programot, zenés, színházi és egyéb társművészeti eseményt felvonultató rendezvényen a fenti programokon túl vásár, filmfesztivál (a Csákányi László Filmszínházban), vízi programok (a St. Gotthard Spa & Wellness termálparkban), kézműves foglalkozások, játékok, lovaskocsikázás várja majd a látogatókat.

A Szerelmesek Fesztiváljának teljes programja a fesztivál holnapján és Facebook-oldalán olvasható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek