Kincskereséssel és Betyár bazárral nyit a mátrafüredi majális

Május első napján debütál az új mátrafüredi látványosság, a Füredi Betyár Bazár. Kincskereső játék és segway-akadálypálya is lesz.

A mátrafüredi szervezők több mint félszáz árust győztek meg arról, hogy a vásárlást érdemes játékkal ötvözni, érdemes különféle látványos programokkal társítani, és ezzel egy izgalmas kavalkádot létrehozva, újra lehet definiálni a majális fogalmát.

Fotó: Betyár bazár

 A Kincskereső játék tematikusan vezeti végig a településen a játékosokat, a programban az árusok, az Egererdő Zrt. és a mátrafürediek is részt vesznek. A játéklapokat a Tourinform Ponton lehet átvenni, és indulhat is a felfedezés: a játék útvonalat bejárva a résztvevőknek egy-egy kérdésre kell válaszolniuk, vagy egy-egy játékos feladatot kell végrehajtaniuk. A játékosok közül a legszerencsésebb egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyer a Hunguest Hotel Galyában.

Különleges programok is bekerültek a repertoárba, így lesz segway-akadálypálya, KRESZ-park a kisebbeknek, kutató-mentő- és rendőrkutya-bemutató, valamint főzőverseny is.

A „kincskereső piac" májustól minden hónapban várja majd a látogatókat, akik a 24-es út mentén a Palóc Bistorant és a Palóc Babaház közötti járda vonalában, a hivatalos Palóc úton kereshetik a kincseket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek