Trükkös varázskastély nyílik a Vajdahunyadvárban

Látványosnak ígérkező interaktív kiállítás nyílik március 19-én a Vajdahunyadvárban, ahova belépve a látogatók egy képzeletbeli Varázskastélyban találják magukat.

 

 

Fotó: Magyar Mezőgazdasági Múzeum

De vajon mi vár az ajtón túl? Ártó bűbáj vagy csodás varázslat lakozik a kastély falai között? Lépjenek be a Káprázat és Fantázia birodalmába, de vigyázat, a Varázskastélyban minden megtörténhet - figyelmeztetnek a Magyar Mezőgazdasági Múzeum oldalán, ahol egy képzeletbeli Varázskastélyba hívják a látogatókat.

A trükkös túra a kastély egymásba nyíló szobáin keresztül vezet, amelyeknek minden egyes zugában talányok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények teszik próbára a résztvevők szemfülességét és bátorságát. Útjuk közben találkozhatnak majd a kastély álruhás lakóival és rejtőzködő Mágusával, akik közül az utóbbi lépten-nyomon váratlan trükkökkel és illúziókkal zavarja össze a vendégeket. A látogatók feladata pedig, hogy ezeket a megtévesztéseket mind leleplezzék.

 

Fotó: Magyar Mezőgazdasági Múzeum

De lesz a kastélybanTükörszoba, amelynek csapdájából kell tudni kiszabadulni, de csak miután sikerült megtörni az Emlékek és Álmok szobájának fortélyos bűbáját is. A több mint 700 négyzetméteren elterülő, interaktív kiállítás és játék rengeteg felfedeznivalóval várja a kalandvágyó látogatókat - olvasható a weboldalon.

Varázskastély
Mikor? Március 19-től május 1-ig, keddtől vasárnapig 10-17 óráig (március 27-én és 28-án, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn, valamint május 1-jén nyitva)
Hol? Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Időtartam: 1-1,5 óra
Belépőjegyárak: felnőtt 1650 Ft, gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1450 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 5490 Ft

 

Travelo rendezvény ötletek
Családi vagy céges rendezvényre készül? Keressen helyszínt, ételt, italt, technikát és fellépőket a Travelo rendezvénymellékletén!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek