Shaolin szerzetesek életét bemutató show érkezik hazánkba

Shaolin warriors - the magical secret címmel a shaolin szentélyek mágikus világát bemutató show érkezik februárban több hazai nagyvárosba is. Látványos légzés- és harctechnikai gyakorlatok a színpadon minden mennyiségben.

Shaolin warriors – the magical secret

 A Shaolin Kung Fu szerzetesei a titokzatos, misztikus erők irányítói, több mint 1500 éve az energia mesterei. Az előadás bepillantást ad a rejtelmes, misztikus titokba, és megmutatja, hogy kellő odafigyeléssel, gyakorlással, koncentrálással mi mindenre képes az emberi test és a szellem.

A Shaolin szerzetesek a Song Shan hegy közelében lévő kolostorukban, a Zen buddhizmus tanításai alapján, a legmagasabb szinten gyakorolják a test és lélek erősítését. Meditációval és légzéstechnikával képesek befolyásolni a csi - az emberi testen belüli energia - áramlását, így válnak immunissá a fájdalommal és a sérülésekkel szemben, és segítik elő a gyógyulást.

Shaolin warriors – the magical secret

 Az előadás alapjai azok a legmagasabb szintű légzés- és harctechnikai gyakorlatok, amelyeket egy 16 tagú szerzetesekből álló csoport mutat be a templom 75 éves mesterének. Az előadás alatt a közönség betekintést nyer a kínai filozófia titkos világába, a legendákba, a mítoszokba és megismerkedik a Zen buddhizmus bölcsességeivel is. A szerzetesek látványos, erőteljes képekben, jelenetekben mutatják be Kung Fu és Csi Kung tudományukat - olvasható a szervezők közleményében.

Előadások:
Budapest – MOM Kulturális Központ​​ február 16-17-18. 19 óra
Székesfehérvár​ – Vodafone Sportcentrum​ február 19. este hét óra
Szeged – Nemzeti Színház​​​ február 20. 15 és 19 óra
Győr – Győr Nemzeti Színház​​​ február 21. 15 és 19 óra
Debrecen – Kölcsey Központ​​​ február 22. 19 órai kezdettel.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek