Üzleti turizmusban utazik? Itt a helye!

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és a környező országok szolgáltatói közvetlen tárgyalások keretében mutatkozhatnak be a hazai konferenciaszervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére. A kísérő eseményeken pedig a résztvevők mindent megtudhatnak az üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

2015. december elsején a budapesti Groupama Aréna ad otthont az idén első ízben megrendezésre kerülő MICE Business Day elnevezésű egynapos nemzetközi workshopnak.

Fotó: Northfoto

A szervezők a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről szóló szakmai előadásokkal és kerekasztal beszélgetésekkel – sőt, a délután folyamán még egy kis bor- pálinka- és kézműves finomság kóstolóra is – várják vendégeiket.

A magyar résztvevők mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók.

Érdekli a rendezvény?

Ha desztinációt, szállodát, rendezvényhelyszínt, konferencia központot, fürdőt, catering, vagy közlekedési céget képvisel, akkor kiállítóként várjuk a workshopra, ide kattintson.

Ha utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat ezzel kapcsolatban itt talál.

Ha szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni a rendezvényre, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt ide kattintva talál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek