Szellemek és zombik az új Vidámpark helyén

Az október 31-ei Szellemparti volt a Holnemvolt Park szezonzáró eseménye. Mától leállnak a park játékai, és megkezdődik a Mesepark és a Pannon Park építése.

 

Szellemek, zombik és japán démonok szállták meg a Holnemvolt Parkot szombat este. A régi körhintától a dzsungel mesevasút felé vezető sétány „rémsétánnyá" változott, az elvarázsolt kastély homlokzatára fénnyel festettek látványos mintákat. A félősebbek a biztonságos családi tökfaragó műhelybe húzódhattak vissza, a bátrabbak szellemkereső játékban vehettek részt.

 

Nézze meg, milyen volt a Holnemvolt Park utolsó bulija!
Galéria: Szellemparti a Holnemvolt Parkban
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A szombat esti Szellemparti volta Holnemvolt Park szezonzáró eseménye. November 1-én a park a szokott módon üzemelt, de november 2-től, a téli szezon kezdetétől leálltak a park játékai.

Megkezdődnek ugyanis a területre tervezett Mesepark és Pannon Park kivitelezésének munkálatai is. Az építkezések a Mesepark esetében 2016 végére, a Pannon Parknál pedig várhatóan két ütemben, 2018-ra, illetve 2019-re fejeződnek be.

Az Állatkert klasszikus területe az eddigiekhez hasonlóan továbbra is zavartalanul fogadja a látogatókat az év minden napján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek