» Nyerj

Nyerjen repülőjegyet Genfbe!

| | Nem érkezett még hozzászólás

A Wizz Air új, Budapest-Genf járata december 14-én, pénteken indul útjára. A várakozások szerint az első évben 45 ezer utast szállít majd Magyarország és Svájc között.  A diszkont árú jegyeket a Wizz Air honlapján, a wizzair.com oldalon már 4990 forinttól lehet lefoglalni.

Genf
GenfFotó: Wizzair

Genf városa festői környezetben fekszik a Genfi-tó partján, annál a pontnál, ahol a Rhone folyó ered, az Alpok és a Jura-hegység vonulatai között. Itt található az ENSZ és a Vöröskereszt központja, ami nagyvárosi hangulatot kölcsönöz az egyébként mindössze 185 ezer lakosú, idilli városkának. Genf sajátos magyar vonatkozással is bír. Ferenc József császár feleségét, Sissit éppen itt gyilkolta meg egy anarchista, amikor a királyné hajókirándulásra indult a vadregényes Genfi-tavon. Sissi szívesen vendégeskedett Genfben, a tóparti sétányon található szobra ennek állít emléket.

A város jelképévé vált a „Jet d'eau” néven emlegetett szökőkút, amely 140 méter magasra lövi fel vízsugarait. A kikapcsolódásra vágyókat az óváros elegáns üzletei, a tengerparti sétány és számtalan park várja. Az óváros közepén áll a Szent Péter katedrális, amelynek tornyából leírhatatlanul szép kilátás nyílik a város hangulatos utcáira, a Genfi-tóra és a hegyekre.

A csodálatos Genfbe most ingyen utazhat, ha részt vesz a Wizz Air és a Travelo közös játékán. A szerencsés 15 játékos retúrjegyet nyer két fő részére a Wizz Air december 14-én 6.55-kor induló járatára. A visszaútra a jegy december 17-re szól. A gép reggel 9.20-kor indul Genfből.

A kérdés:

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Beérkezési határidő december 13. 10 óra. A sorsolás után a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Fotó: Wizzair

Azok, akik nem nyernek a játékunkon, vagy nem megfelelő számukra az utazás időpontja, ne csüggedjenek. A Wizz Air december 13-án 14 órától a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminálján, a Go4travel pultjánál ingyen jegyet oszt a december 19-i genfi járatra. Az ingyen jegyhez az juthat hozzá, aki legalább két rózsaszín ruhadarabot viselve érkezik meg a helyszínre.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Advent Németországban Ahol ízlelőbimbóinkat a karácsonyi sütemények, a forralt bor és a helyi specialitások kényeztetik.

Delawer élménybeszámolót írt
Egy élhető város
3 napja
Delawer új galériát hozott létre
Amszterdami séta
3 napja
Lilla79 élménybeszámolót írt
Az ezeregyéjszaka meséi Marokkóban
5 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 30-31. nap
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.