» MedSpa

Saját spa részlege van a Porsche legújabb luxusyachtjának

| | Nem érkezett még hozzászólás

A Porsche új szuperyachtját a szeptember 27-i Monaco Yacht Show-n mutatják majd be hivatalosan, de ahogy az lenni szokott, eljövetelét az előtte való napokban alaposan megszellőztetik, hogy amikor aztán robbannia kell a hírbombának, akkor robbanjon is rendesen. Pontosan így történt ezzel a hibrid yachttal is, amely az elmúlt napokban oda-vissza bejárta a világhálót a jelenleg elérhető néhány fotójával és látványterveivel együtt.

És ezek a hírek arról szólnak, hogy a hajó tervezésekor az autógyártó céget leginkább az mozgatta, hogy a nagy teljesítményű luxuskocsikkal járó életérzést egy kicsit átültethesse a tengeri jachtok világába. A képeket elnézve, ezzel talán nem is lesz gondja a majdani tulajdonosainak. A Gran Turismo 115 névre keresztelt hajó 35 méter hosszú, a Porsche márkára jellemző ródium metálszürke színre festették, meghajtásához pedig hibrid technológiát terveztek, amely 21 csomós sebességgel haladva is lehetővé teszi, hogy egyhuzamban megtegyen 3400 tengeri mérföldet viszonylag csekély üzemanyag-használat mellett - írja a Daily Mail.

A hajó fedélzetén komplett kis spa-részleget alakítottak ki, merülő, jakuzzis medencével, az enteriőr kialakítására pedig azt az olasz Minotti tervezőházat bízták meg, amelynek munkája egyébként a Szürke 50 árnyalata című filmben is felbukkan. Így kerültek a hajóra márványpanelek, szénszálas technológiával készült bútorok, és puha bőrszövettel bevont fotelek.

A Dynamiq luxusyacht-építő cég összesen hét példányt rakott össze a hajóból, amelyeknek ára a felszereltségüktől függően 13,9 vagy 16,7 millió dollár. Így aztán tulajdonosaik biztosak lehetnek abban, hogy nem találkoznak szembe minden második kikötőben hasonló luxuscsónakkal.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
6 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
6 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.