Kaviár, kozmetikumok és művészet kézfogása Párizsban

Kaviár, kozmetikumok és művészet kézfogása Párizsban

A La Prairie svájci kozmetikum legendás Skin Caviar Kollekciójának 30. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból a La Prairie kortárs művészek egy kiválasztott csoportjával működött együtt, hogy egy művészeti kiállítás – „A Kaviár Művészete" - keretében minden lehetséges oldalról bemutassa a kaviárt.

 

A La Prairie kaviáros újdonsága arany gyöngyöknek látszikFotó: La Prairie

A párizsi kiállítás, melyet a feltörekvő kortárs művészeknek szenteltek, a Royal Palais közelében található ötszáz négyzetméteres művészeti galériában, a Galerie Triple V-ban nyílt meg.

 Az esti rendezvényen Párizs elitje is részt vett, többek között Catherine Deneuve színésznő. A kiállítást négy nemzetközi városban mutatják be; Párizs után New Yorkban, Hongkongban majd végül Sanghajban lesz látható. A látogatóknak minden egyes helyszínen lehetősége nyílik megtapasztalni öt innovatív művészeti alkotáson keresztül a kaviár rejtélyét, hatékonyságát és szépségét.

 

A kiállítás a Galerie Triple V-benFotó: La Prairie / Facebook

A „Kaviár Művészete" kiállítás megnyitóján a francia művész, Paul Coudamy egyedi művészeti alkotása is helyet kapott, melyet az érdeklődők a közelmúltban már megtekinthettek a híres Art Basel művészeti kiállításon.

Négy további mű egészíti ki a kiállítást, amelyek a Skin Caviar Kollekciót hivatottak bemutatni, köztük Coudamy második alkotása a Solid Frequencies, amely egy üvegből, elektronikus érzékelőkből, csúcsminőségű hangrendszerrel ellátott fémből és gyantából készült alkotás. A masszív fekete formát apró golyókkal megtöltött üvegcső lyukasztja át, amelyhez a La Prairie eredeti kaviár termékében, a Skin Caviar Dermo Caviar-ban lévő kaviár gyöngyök adták az inspirációt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek