Pénteken ismét Strandok éjszakája: kedvezmények és programok a fürdőkben

Pénteken ismét Strandok éjszakája: kedvezmények és programok a fürdőkben

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén ismét lesz Strandok éjszakája: július 28. péntek éjjel vehetünk részt izgalmas programokon a csatlakozott fürdőkben, és a belépés is sok esetben kedvezményes lesz.

A budapesti Aquaworldben tűzzsonglőrök és forró szaunaszeánszok lesznek programonFotó: Aquaworld Budapest / Facebook

Ha jól számoltunk a honlapon, negyvenegy fürdő csatlakozott a programhoz. Igalon, ahol nemrégiben megnyitott a kisvasút, a kedvezményes napijeggyel az esti zenés fényszínházat és lézer show-t is megnézhetik a fürdőzők. Az ergonomikus nyugágyakkal felszerelt debreceni Aquaticumban a jóárasított belépő DJ-vel megtámogatott habparty-ra is jogosít, a Kék Hullám zászlós gyenesdiási Játék strandon pedig animáció és éjszakai vízi aerobic várja az érdeklődőket. Az Európa leghosszabb, egész évben működő vízi csúszdájának otthont adó szegedi Napfényfürdő Aquapolis szabadtéri koktélbárjában egyet fizet, kettőt kap akció garantálja majd a vidám esti hangulatot, az idén harmincmilliomodik látogatóját váró Zalakaroson viszont brazil showtáncra készüljenek a látogatók.

A szépséges szegedi Anna fürdőben többek között hangfürdő, jóga és limbó verseny is leszFotó: Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft.

A lista közel sem teljes, a Magyar Fürdőszövetség honlapján többet tudhat meg a kedvezményes belépőkről és programokról.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek