Nyári színház medencében és várbörtönben

Nyári színház medencében és várbörtönben

Mintegy ötven előadást tart a nyár folyamán a veszprémi Pannon Várszínház, a társulat tagjai a megyében és azon kívül is színpadra lépnek, tudtuk meg a Termálfürdő.hu oldalról. A tíz helyszín között az ajkai fürdő medencéje, az egykori veszprémi várbörtön udvara és az alsóörsi amfiteátrum is szerepel.

Vándorfi László, a teátrum igazgatója elmondta, a rendhagyó színházi helyszínekkel azt szeretnék elérni, hogy azok is megnézzék az előadásokat, akik a hagyományos színházi keretek között bemutatott darabokra kevésbé fogékonyak.

Az ajkai KristályfürdőFotó: termalfurdo.hu

Az ajkai fürdő egyik medencéjére is így esett a választásuk. A közönség ugyanis körbeülheti, miközben olyan slágereket hallgat, mint a Titanic filmzenéje. A július 28-án bemutatandó előadásnak még nincs címe, műfaja a vízi orfeum, mondta el Vándorfi László, a Veszprémi Várszínház igazgatója. Ugyanitt július 8-án a Mágnás Miska című operettet adják elő. Ugyanitt készülnek a Mesevarázs című gyermekelőadással.

Az alsóörsi amfiteátrumban július 29-én Dés-Geszti-Grecsó: A pál utcai fiúk című musicaljét nézhetik meg az érdeklődők. Lesznek előadások Egerben, Balatonlellén, Siófokon, Balatonfüreden a Marina Szálló kertje nyílik meg a nagyközönség számára, amely A dzsungel könyvét láthatják. Az augusztus 20-ig tartó nyári szezon Dunaharasztin zárul.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek