Április közepén már nyit az első budapesti strand

Április közepén már nyit az első budapesti strand

Az első fővárosi strandon április közepén indul a szezon, de a napozóteraszokat már most hétvégén megnyitják - írja a Termálfürdő.hu.

A Gellért Gyógyfürdő strandterületét nyitják meg idén leghamarabb, április 13-án, de a hullámszolgáltatás csak április 29-én indul a fürdőben. Az átépítés alatt álló Csillaghegyi Strandfürdő május 27-én nyitja meg kapuit, míg a Római Strandfürdő május 28-án. A Palatinus strandterülete és a tavaly fedett fürdővel bővült Paskál strandja a Pünkösdfürdői Strandfürdőhöz hasonlóan a jelenlegi tervek szerint június 3-án látogatható először.

 

Strandolók a Gellért Gyógyfürdő szabadtéri medencéjében 2012 áprilisábanFotó: Illyés Tibor / MTI

Ugyanakkor a Széchenyi, a Gellért, a Lukács és a Rudas fürdők napozóteraszain már április 8-tól sütkérezhetünk. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint mindezt leghamarabb vasárnap délután és hétfőn tehetjük meg, bár a napos idő ellenére, akkor is csak húsz fok körüli hőmérsékletre lehet számítani.

Őszi wellness pihenés

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!


További információ itt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek