» MedSpa

Tavasztól ingyenes a harkányi fürdő csúszdaparkja

| | Nem érkezett még hozzászólás

A Harkányi Gyógy- és strandfürdő csúszdáira ebben az évben nem kell majd külön jegyet váltani - írja a Termálfürdő.hu a település weboldala alapján.

Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

A harkányi állandó lakosok részére továbbra is él az 50 százalékos belépési kedvezmény, amit a gyógy- és strandfürdőben egyaránt, fürdőigazolvánnyal lehet igénybe venni. A változás mindössze annyi, hogy amíg korábban ennek a kedvezményes időszaknak meg volt határozva a lejárata, addig az idei évtől a normál árú jegy vásárlására szóló kedvezmény a visszavonásig érvényes.

A gyógyfürdő idén teljes áron 2990, míg kedvezményesen – diákok és nyugdíjasok számára – 2200 forintért látogatható. A strandfürdőbe szóló teljes árú jegyért 1990 forintot, a diákjegyért 1750 forintot, a 62 éves kor felett igénybe vehető kedvezményes jegyért pedig 1400 forintot kell fizetni. Nyáron, a nyitvatartás utolsó két órájára 950 forintért lehet strandolni Harkányban. A tavaly megnyílt hételemes csúszdaparkba viszont idén már nem kell külön jegyet váltani. A kedvezményes belépőkről bővebben itt olvashatnak.

Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

A gyógyfürdő parkjának közepére, a fák közé épített csúszdaparkban kora tavasztól késő őszig kellemes körülmények között lehet csúszkálni, a csúszdák állandóan forgatott vizét ugyanis hőcserélővel tartják melegen. A hétféle csúszda között találunk családi csúszdát, ahol 3 méteres magasságból akár négyen egyszerre is lecsúszhatunk, de a bátrabbak a majdnem 10 méteres magasságból induló kamikazét is kipróbálhatják.

Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Aztán építettek egy hagymacsúszdának nevezett testcsúszdát is, amelynek olyan nagy a sebessége, hogy a 9 méteres átmérőjű részén 3-4 alkalommal is körbeviszi a lendület a fürdőzőt. De van ufó- és anakondacsúszda, miközben több elemen akár gumimatracon is lesodródhatunk. 

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
4 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.