Új termálvizes medencével szerelik fel a szombathelyi uszodát

Új termálvizes medencével szerelik fel a szombathelyi uszodát

Decemberben nyitja meg kapuit a felújított szombathelyi uszoda, de az új termál- és wellnessrészleget várhatóan csak jövő évben adják át - írja a Termal Online.

Ilyen volt a szombathelyi uszodaFotó: Termalonline.hu

A szombathelyi uszoda ez év nyarán már nem fogadott látogatókat és a szabadtéri termálfürdő sem volt látogatható, ekkor kezdték meg ugyanis a létesítmény felújítási munkáit. Az 1981-ben átadott uszoda teljes rekonstrukciója, egy új termálvizes medence, valamint szauna, pezsgő- és gőzfürdő kialakítása több mint két milliárd forintból valósul meg.

A felújítás alkalmával sor került az uszoda nyílászáróinak és a tetőszerkezet cseréjére, az épület hőszigetelésére. Modernizálták a levegőelszívó rendszert, valamint felújították és égéskésleltető anyaggal látták el az álmennyezetet. A fürdő bővítésére még várni kell, de az uszoda felújítása és a műszaki ellenőrzés már befejeződött, így várhatóan december első felében újra birtokba vehetik a látogatók.

És ilyen lesz a tervek szerint a termálmedencével kibővítveFotó: Termalonline.hu

 

Őszi wellness pihenés
A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
További információ itt!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek