Halloween tökkel ingyen mehet a mórahalmi fürdőbe

Október 29-én ünnepli hatodik születésnapját a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő gyermekfürdője. Lesz születésnapi torta, csúszdaverseny és kívánságműsor. Ezen a napon Halloween tökkel ingyenes a belépés.

Különlegesebbnél különlegesebb faragott tökcsodákat várnak a szervezők október 29-én, szombaton a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. Ha saját készítésű Halloween tökkel érkezik és felajánlja azt a fürdőnek, nem kell belépőjegyet váltania.

Nem fogadnak el azonban akármilyen tököket: az alkotásnak kivilágíthatónak kell lennie, vagyis el kell helyezni a belsejében legalább egy darab mécsest.

Fotó: Németh Norbert, Szent Erzsébet Gyógyfürdő

Egy vendég egy tökkel nevezhet a tökszépségversenyre, de egy család akár minden tagja is készíthet egy-egy töklámpást, így ezen a napon az egész család ingyen fürdőzhet. A látogatók által készített tököket a tavalyi évhez hasonlóan a fürdő bejárata előtt állítják ki.

A születésnaphoz természetesen torta is jár. A 600 szeletes óriástortából jut minden vendégnek, de lesz gyermekfoglalkozás, kívánságműsor, zene, játék és csúszdaverseny is. Ha ez utóbbira benevez, mindkét csúszdán le kell csúsznia: először az alacsonyabb, 9 méterről induló, 76 méter hosszú, kék csúszdán, majd ha mindenki végig ért, akkor a 11 méter magas és 103 méter hosszúságú anakondán csúszhatnak, amely az épületből kilépve visszakanyarodik vissza a vízbe csobbanás előtt.

A szintén hatodik születésnapját ünneplő Szaunavilágban szombaton hátborzongató boszorkányos szaunaszeánszon lehet részt venni. Elég a fürdőbelépőt megvásárolni, hogy használni tudjuk a kabinokat.

A gyógyfürdőben egyébként október 31. és november 4. között hétfőtől péntekig a 14 év alattiak számára ingyenes a belépés, a 14 és 18 év közöttiek pedig 500 forintért csobbanhatnak az őszi szünetben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek