Mostantól többet kell sétálni a Palatinusra

A buszok csütörtök óta nem állnak meg közvetlen a strand előtt, de a margitszigeti Szabadtéri Színpad megállójától pár perces sétával továbbra is könnyen elérhető a Palatinus bejárata.

 2016. július 28-ától 2017 tavaszáig változik a 26-os és a 226-os busz útvonala, mert a Margitszigeten csatornázási munkákat végeznek és a buszok a Margit hídi lehajtót nem használhatják. A forgalmi rend első ütemében, várhatóan 2016 őszéig a 26-os busz az Árpád híd M és a margitszigeti Szabadtéri Színpad megállóhely között jár. Ebből a megállóból a fürdő bejárata kb. 250-300 méterre helyezkedik el, gyalogosan kb. 3 perc alatt megközelíthető.

Fotó: H. Szabó Sándor

 

A Margitsziget gyalogosan továbbra is megközelíthető mind az Árpád, mind a Margit híd felől, ezért akinek az útja a népszerű pihenőhely déli felére vezet, annak érdemes a 4-es vagy a 6-os villamosról a szigetnél leszállva, sétálva megközelíteni azt.

A Margitsziget déli oldaláról, a szökőkút mellől a Budapest Gyógyfürdői Zrt. minden nap, 10:00 – 18:00 óra között félóránként közlekedő ingyenes járatot üzemeltet a strand könnyebb megközelítése érdekében. Kedvezőtlen időjárás esetén a járat nem közlekedik - olvasható a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közleményében.

Újabb cikkünk ebben a témában:


A kánikula miatt tovább tartanak nyitva a strandok - 2016.08.25.
A megszokott strandprogramok mellett külön eseményekkel is készülnek a Római, a Dagály és a Palatinus strandon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek