Három napra kinyit a Rácz Fürdő

Igaz, fürdeni nem, csak körbenézni lehet az épületben csütörtöktől szombatig. Három napra ugyanis az Omorovicza Pop Up Spa luxus szépségszalonjával bővül a fővárosi Rácz Fürdő, ahol a világhírű magyar márka egyik speciális kezelését lehet kipróbálni.

  

Fotó: Rácz Fürdő

Június 23-án nyitja meg kapuit az Omorovicza Pop Up Spa abban a Rácz Fürdőben, amelyet az 1800-as évek második felében még maga az Omorovicza család épített újjá egy középkori gyógyforrás területén. Kétszáz évvel később a nemesi család leszármazottja Stephen de Heinrich de Omorovicza feleségével, Margarettel együtt felismerve az ásványi anyagokban gazdag termálvíz bőrre gyakorolt jótékony hatását, egy új bőrápoló családot vezetett be a piacra.

A termékeiket világszerte csak exkluzív üzletekben, spa-kban árusítják, és alkalmanként néhány napra ideiglenes üzleteket is nyitnak a világhírű magyar (!) kozmetikai márka imidzséhez illő helyen. Legutóbb a budai Émile étteremben, előtte pedig a Villa Bagatelle-ben tették ezt.

A június 23-tól 25-ig tartó pop up spa vendégei egy speciális magyar masszázstechnikával kifejlesztett, 45 perces, ásványi anyagokkal dúsított bőrmegújító hatású arckezelést próbálhatnak ki, amelyhez a 302 46 04-es telefonszámon lehet időpontot foglalni. Erre a három napra, a kozmetikai márka születésének tizedik évfordulója alkalmából még a régóta zárva tartó Rácz Fürdő is megnyitja kapuit. És bár fürdeni nem lehet, az épületben ezúttal azok is gyönyörködhetnek, akik régóta szeretnék látni, hogy mit rejtenek a felújított, mégis hosszú ideje zárva tartó fürdőnek a falai.

Korábban mi is teszteltünk egy Omorovicza arckezelést a márka Andrássy úti szalonjában, élményeinket a Világhíres az ismeretlen magyar luxusmárka cikkünkben írtuk meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek