635 nm-en sportolhat Körmend új négycsillagos szállodájában

Június 11-én nyílik Körmenden a négycsillagos Mjus World Resort & Thermal Park. A 123 szobás hotelben étterem, pizzéria, cukrászda, bárok, konferenciaterem, spa és Körmend termálvizével feltöltött, csúszdákkal felszerelt medencék is találhatók.

A körmendi MJUS termálpark 2011-ben zárta be kapuit, ahogy az olasz tulajdonos akkoriban beharangozta, csak átmeneti szünetre készültek, mert "szállodát építenek a területen, s ennek elkészültéig függesztik fel az üzemeltetést" - számolt be a turizmusonline.hu.

Fotó: Mjus World Resort & Thermal Park

Fotó: Mjus World Resort & Thermal Park
A beruházó olasz tulajdonos, Cesare Oliori tavaly nyáron a nyugat.hu kérdésére elárulta, hogy mintegy 30-40 millió eurós beruházást valósít meg a területen. A komplexum neve eredetileg MJUS Fun & Wellness Thermal Resort lett volna, a nyitását pedig 2012-re ígérték.

A most elkészült Mjus World Resort & Thermal Park 123 szobájából 68 standard, 36 családi, 4 junior suite, 4 suite, továbbá 11 konyhasarokkal ellátott szoba is van, melyből 4 akadálymentesített.

A vendégeknek 635 négyzetméteren lesz lehetősége a kikapcsolódásra és a sportolásra: itt az interaktív játékok és a biliárd mellett több bowling pálya is helyet kapott, de különböző fitneszprogramokon, aerobikórákon, vízi aerobikon, táncórákon és zumbapartikon is részt lehet venni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek