Egyre több a szex a medencékben

Egyre több a szex a medencékben

Egyre stabilabb kifejezés lett a sex spa abban a queensi fürdőkomplexumban, ahol egyre több gondot okoznak az orgiák a Spa Castle üzemeltetőinek. A 22 medencés fürdőkomplexumban vasárnap reggelente például egy sereg táncoslány és fiú vezeti le szombat éjjeli műszakját. A reggel hatórási nyitáskor meztelen emberek lepik el a medencéket, és kezdenek féktelen bulizásba - írja a NY Post.

Ez az egyik külső medencéje a fürdőnekFotó: ny.spacastleusa.com

A lapnak nyilatkozó alkalmazott szerint, sokszor érzi magát úgy, mintha egy pornófilm forgatásán lenne. A NY Post munkatársa is járt korábban a helyre, de a legutóbbi két látogatásakor annak is szemtanúja volt, ahogy egy meztelen pár a vízben szexelt, vagy ahogy a dübörgő house ütemeire egy lánycsapat egyike meztelenre vetkőzött, majd egy férfi előtt kezdett vonaglani a medencében.

A lap által megkérdezett vendégek többsége ezért hétvégente már nem is jár a fürdőbe, az egyikük például azután jutott erre az elhatározásra, amikor két férfit látott a szaunában egymást szeretni. A fürdő alkalmazottja szerint azonban az a baj, hogy bár mindenki tud az utóbbi időben egyre többször vízben szexelő párokról és bulikról, valahogy mégsem tudja kezelni a vezetőség ezt a helyzetet. A vízi komplexumot egyébként február 19-én bezárták, miután egy hatéves kislány majdnem vízbe fulladt, amikor haja beakadt az egyik medence lefolyójába - írja a NY Post.

Fotó: ny.spacastleusa.com
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek