Egészségturistákat is vár a megújult tatai hotel

Az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával lezárul a tatai Kristály Imperial Hotel revitalizálásának utolsó szakasza. A fejlesztés eredményeként prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat nyújtó új épületszárnyat alakítottak ki 800 négyzetméteren - írja a Turizmus.com.

Fotó: thecrystalhotel.com


A gyógyászati minősítésű gépek, berendezések beszerzése és beüzemelése 2016 januárjától veszi kezdetét. A projekt a népszerű wellness szolgáltatások mellett számos preventív és rehabilitáló gyógyszolgáltatás bevezetését teszi lehetővé. A Medical-Wellness Center elsősorban mozgásszervi, szív- és érrendszeri, illetve immunrendszeri rendellenességek szűrésével, prevenciójával várja az egészségtudatos turistákat. De fontos célcsoport a rehabilitációra szoruló helyi és környékbeli lakosok, akik igénybe vehetik majd az új medical részleg szolgáltatásait is.

A konzultációt és állapotfelmérést követő, orvosi javaslatra nyújtott szolgáltatások köre rendkívül széles: a személyi gerinc, szív- és érrendszeri állapotfelmérésektől kezdve, rheumatológia, lézerkezelés, biorezonancia, magnetoterápia, shonoterápia, fizioterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, manuálterápia és a pikkelysömör kezelésére ajánlott Indiso-sóklinika is része a kínálatuknak.

A projekt keretében a hotel szálláshely-kapacitása is tovább bővült 12 férőhellyel. Az új épületszárnyat 2016 első negyedévében vehetik birtokba a vendégek, a beruházás akadálymentes elérést biztosít majd a mozgáskorlátozottak számára is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek