Átadták Tamásipuszta saját termálkutas gyógyszállóját

Átadták a gyógyszolgáltatásokat is nyújtó medhotelt Nyíradony-Tamásipusztán. A beruházást 997 millió forinttal támogatta az Európai Unió, írja az MTI.

A „mesekastélyban" összesen 49 lakóegységet alakítottak ki, a kétágyas szobák mellett 18, kifejezetten a családok igényeire hangolt, külön gyerekszobát magában foglaló lakosztály várja a vendégeket. 

Fotó: Borostyán-Medhotel

A saját termálkúttal rendelkező hotel wellnessrészlegén csúszdás medence is van, a felnőtt gyógymedence sarkaiban 4 jacuzzi kapott helyet, számolt be a turizmus.com korábban. A szaunavilágban 6-féle izzasztókamra és sóbarlang nyújt kikapcsolódási lehetőséget, ezenkívül masszázshelyiségeket is kialakítottak. Nyitott termálvizes- és úszómedence egészíti ki a kínálatot.

A szálloda szomszédságában épülő, hét hektáron elterülő Hókuszpókusz Kalandpark 727 millió forintos beruházás keretében, 500 millió forintos uniós támogatás segítségével épül meg, megnyitó ünnepségére a tervek szerint november 27-én kerül sor. A több egységből álló kalandpark műanyag borítású sípályát, lézerharc- és íjászpályát, drótkötélpályát, várat, óriási belső játszóteret foglal magában, komplex szolgáltatást kínál.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek