Ezek a hotelek nyílnak jövőre hazánkban

Már javában épül Lenti első négycsillagos szállodája, Balatonfüred új spa hotele, és Hollókő energiatakarékos üzemeltetésű szállodája. Az esztergomi élményfürdővel összekötött hotel azonban még idén szilveszterkor megnyitja kapuit.

A Turizmus Panoráma magazin összegyűjtötte a 2016-os nyitást tervező, jelentősebb szállodai beruházásokat. A főváros élen jár a fejlesztésekben, de Hollókő, Lenti, Esztergom is hiányt pótló létesítménnyel gazdagodik, Balatonfüred pedig visszakapja emblematikus szállodáját - olvasható a Turizmus.com-on.

Esztergomban, az Aquasziget élményfürdővel zárt folyosóval összekötött négycsillagos Portobello Wellness és Yacht Hotel még ez év utolsó napján, összesen 95 szobával nyitja meg kapuit. A beruházó egy későbbi projekt keretében a Kis-Duna partján mólót épít, hogy a vízi járművön érkező vendégeket is fogadni tudják.

 

Galéria: Ezek a hotelek nyitnak jövőre hazánkbanFotó: Portobello Wellness és Yacht Hotel

Március 1-jétől fogad vendégeket a budapesti Andrássy út 8. szám alatti Hotel Moments Budapest a Continental Group harmadik házaként. A 99 szobás, négycsillagos szálloda egy 19. század végi palota átalakításával nyílik meg, finoman elegáns, art deco stílusú belső dizájnnal.

Szintén jövő év elején nyílik meg a Károly körúthoz közeli Asbóth utcában a 107 szobás Small Grand Hotel, amelyben a szobák akár mobiltelefonnal is nyithatók lesznek, és a kialakításuknál ugyanolyan fontos volt a gyors wifi, mint a tökéletes alvásélmény megteremtése.

Az Üllői úton, a 3-as metró Klinikák megállójánál épül javában a négycsillagos Hotel di Verdi, amelynek első, kollégiumi szárnya a tervek szerint 2016 tavaszára készül el, egy évre rá adják át a 92 szobás hotel részleget, majd az újabb kollégiumi egységet 117 szobával.

A tervek szerint márciustól nyitja meg kapuit a négycsillagos Castellum Hotel Hollókő. A 68 szobás ház berendezésénél figyelembe veszik a világörökségi helyszín jellegzetességeit, illetve szeretnék megjeleníteni a kínálatban a helyi termékeket is. Nagy figyelmet fordítanak az energiatakarékos üzemelésre, ezért az épület tetején napelemeket helyeztek el.

 

Galéria: Ezek a hotelek nyitnak jövőre hazánkbanFotó: NEM Castellum Hotel HollókőFOTÓ

A négycsillagos Hotel Füred Spa & Conference 2016 tavaszától, közvetlenül a Balaton partján fogadja a vendégeket, összesen 173 kétágyas szobával és többféle lakosztállyal. A wellnessrészlegen 5 beltéri és 2 kültéri medence nyújt majd vizes élményeket. Az egyedi kivitelű spa-ban infra-, finn és bioszauna, gőzfürdő, Kneipp-taposó, sóbarlang és meleg sófürdő kínál ellazulási lehetőséget.

Mindeközben már javában épül Lenti első négycsillagos szállodája, a Thermal Hotel Balance Lenti, amelynek szolgáltatásait szintén jövő tavasztól élvezhetik a vendégek. Az épületben – melyet folyosó köt össze a fedett fürdővel – összesen 92 standard és superior szoba található, de két, berendezésében és méretében egyaránt extra luxuslakosztályt is kialakítanak. Az önkormányzat által építtetett hotel üzemeltetője a Lenti Gyógyfürdő Kft. lesz. A projekt részeként a fürdőben új fedett élményvilágot alakítanak ki.

A jövőre nyíló hotelekről szóló teljes cikket itt olvashatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek