Saját termálkutas gyógyhotel nyílik Tamásipusztán

November végén nyit a tamásipusztai Borostyán-Medhotel. Wellness- és gyógyszolgáltatásokat is nyújt majd, a szomszédban pedig kalandpark épül.

A befejezéshez közelednek a Nyíradonytól 15 kilométernyire, Tamásipusztán lévő Borostyán-Medhotel építési munkálatai, írja a turizmus.com.

A kastély jellegű épületbe megálmodott, színvonalas gyógyszolgáltatásokra építő, a családosok igényeit is kiszolgáló hotel nyitóünnepségét a tervek szerint november 20-án tartják.

 

Fotó: Borostyán Medhotel

A „mesekastélyban" összesen 49 lakóegységet alakítottak ki, a kétágyas szobák mellett 18, kifejezetten a családok igényeire hangolt, külön gyerekszobát magában foglaló lakosztály várja a vendégeket.

A saját termálkúttal rendelkező hotel wellnessrészlegén csúszdás medence is van, a felnőtt gyógymedence sarkaiban 4 jacuzzi kapott helyett. A szaunavilágban 6-féle izzasztókamra és sóbarlang nyújt kikapcsolódási lehetőséget, ezenkívül masszázshelyiségeket is kialakítottak. Nyitott termálvizes- és úszómedence egészíti ki a kínálatot.

A szálloda gyógyászati szolgáltatásokat is nyújt: 10, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt orvosi rendelővel és két műtővel rendelkeznek, a magas színvonalú ellátásról magasan kvalifikált szakembergárda gondoskodik. Elsődlegesen a menedzserszűrésekre, az egynapos sebészeti beavatkozásokra, a szépészetre és a rehabilitációra fókuszálnak.

Két, 430, illetve 330 négyzetméteres dísztermük étteremként, rendezvényhelyszínként funkcionál. A kovácsoltvas kerítéssel övezett ősparkot több mint 500 négyzetméternyi díszburkolattal látták el. A kerti tavon lévő, 18,5 méteres fahídon megközelíthető szigeten kápolnát emeltek, területét szintén rendezvények céljára szeretnék hasznosítani.

A szállodai beruházás összege több mint 3 milliárd forint, ebből közel egymilliárd forint az uniós támogatás – tudtuk meg Boros József tulajdonostól.

A szálloda szomszédságában épülő, hét hektáron elterülő Hókuszpókusz Kalandpark 727 millió forintos beruházás keretében, 500 millió forintos uniós támogatás segítségével épül meg, megnyitó ünnepségére a tervek szerint november 27-én kerül sor. A több egységből álló kalandpark műanyag borítású sípályát, lézerharc- és íjászpályát, drótkötélpályát, várat, óriási belső játszóteret foglal magában, komplex szolgáltatást kínál.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!

 

Őszi wellness pihenés

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!


További információ itt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek