Európa legjobb spája egy budapesti szállodában van

Európa Legjobb Wellness Spa-ja lett a magyar főváros egyetlen zenei tematikájú luxus butikhotelje. Az Aria Hotel Budapest tarolt a World Boutique Hotel Awards-on.

 Az Aria Hotel Budapest Europe's Best Wellness Spa 2015 díjjal jutalmazott luxusfürdőjének belsőépítész-designere, Varró Zoltán a Harmony Spa tervezésekor olyan környezetet álmodott meg, amelyben úgy érezhetjük magunkat, mintha egy New York-i jazzklubban lennénk, miközben a medencéből hallgatjuk a zenét.

Nézegessen képeket a luxus spáról!
Galéria: Aria Hotel Budapest
Fotó: Aria Hotel Budapest

A 10 méter hosszú medence mellett a svéd szaunát, az infraszaunát, a török „Hammam" gőzfürdőt, a jakuzzit, a privát pihenőágyakat és a különféle kezeléseket élvezhetik az idelátogatók opera, klasszikus, jazz- és kortárs zene kíséretében. A szálloda a rangos díjat többek között az olyan különleges szolgáltatásai miatt kapta, mint a Harmony Rooftop Yoga sorozat, vagy a Hungarian Rhapsody kezelés, amely organikus termálvízzel kényezteti a vendégeket.

A World Boutique Hotel Awards nem a nagy, globalizált hotelláncok szállodáit keresi, hanem az egyedi, eredeti és kreatív hotelek közül választja ki azokat, ahol a magas esztétikai minőség mellett a szolgáltatások is nemzetközi színvonalúak.

Az Aria Hotel Budapest a New York-i Library Hotel Collection tagja. Négy szárnyában különböző zenei irányzatokra reflektáló szobákat és lakosztályokat találunk. Az Aria Hotel Budapest ikonikus zeneszerzőket és zenei legendákat ünnepel, az opera, a klasszikus zene, a jazz és a kortárs zene műfajaiból válogatva.

A külföldi legendák - mint Maria Callas, Frank Sinatra, Mozart és Jimi Hendrix - mellett olyan magyar művészeket is megidéz, mint Liszt Ferenc, Bartók Béla vagy Kodály Zoltán.

A kilátás is díjnyertes
Galéria: Aria Hotel Budapest
Fotó: Aria Hotel Budapest

A Budapest történelmi belvárosában elhelyezkedő szálloda nem messze a Lánchídtól, a Bazilika közvetlen szomszédságában található; egyetlen egész évben nyitva tartó tetőterasza, a High Note SkyBar páratlan kilátást nyújt a városra.

A szállodában megtalálható a Harmony Spa, mely - csakúgy mint a szálloda Stradivari étterme és Satchmo's Bárja - nyitva áll a nagyközönség számára is; a zenei könyvtárral is rendelkező Teatro Aria, valamint a Music Garden udvar ami nem csak kulináris, de kulturális élményeket is nyújt a szálloda zenei igazgatójának jóvoltából.

Újabb cikkünk ebben a témában:

Budapesti hotel lett Közép-Európa legjobb szállodája - 2016.10.19.
Legalábbis a Condé Nast Traveler szerint, amely minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját, és idén az Aria Hotel Budapestet találta a régió legjobbjának.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek