Gyerekeknek barkács, felnőtteknek masszázs

Wellness hétvége a családdal? Ha az alsópáhoki Kolpingba foglalnak szobát, senki sem fog unatkozni. Szerelmes kalandtúra és lávaköves masszázs a felnőtteknek, kreatív barkács foglalkozások Bobóországban a gyerekeknek.

Bár valószínűleg már lebontották a karácsonyfát, és többé-kevésbé visszarázódtak a hétköznapokba, talán még nem felejtették el az újévi fogadalmaikat. Például, hogy idén többet sportolnak, több időt szánnak önmagukra és többet lesznek együtt a családdal. Mielőtt elillanna a fogadalom, érdemes már most kitalálni, hogyan is tartsuk be ígéreteinket!

A nagyszülőkre is gondolnak Galéria: Kolping Hotel AlsópáhokFotó: Csaba Jobbagy / Kolping Hotel Spa & Family Resort

Fogjuk magunkat, pakoljuk fel a gyerekeket, és hagyjuk magunk mögött a várost, élvezzük, hogy lassacskán egyre jobb idő lesz, és nem kell a négy fal között tévézni esti program gyanánt. Ahogyan azt már korábbi cikkünkben is írtuk, ha belföldön indulnak útnak, a családbarát Kolping Hotellel nem lehet mellényúlni. Mi leginkább azért szeretjük, mert itt mindent úgy alakítottak ki, hogy több korosztály tudjon pihenni és szórakozni egymás mellett.

Mivel értelemszerűen az óvodás egészen máshogy képzeli a pihenést, mint a nagymama, a hotel különösen odafigyel arra, hogy mindenki megtalálja a magához illő kikapcsolódási formát. Ne gondoljuk, hogy ez csak abból állna, hogy amíg mi fekszünk a medence mellett, a gyerek majd jól ellesz a játszóházban. A Kolpingban ennél sokkal érdekesebb programokat kínálnak kiskorúaknak és nagykorúaknak egyaránt – valószínűleg ezért szeretik annyira a családosok.

A szülőknek például egy igazán izgalmas és egyedülálló romantikus eseményt kínálnak februárban: szerelmes kalandtúrát! A program során különféle próbatételeken esnek át a párok, kicsit olyan, mintha újra átélnék a randizás pillanatait. Az estét folytathatják a felnőttek részére kialakított fürdőrészlegben, ahol romantikus fényben és hangjáték mellett csobbanhatnak az úszómedencében, vagy meditálhatnak a termálfürdőben. A fürdőrészlegben az infraszauna, finn szauna és gőzfürdő is gyerekmentes.

Pihenés kettesben Galéria: Kolping Hotel AlsópáhokFotó: Csaba Jobbagy / Kolping Hotel Spa & Family Resort

A tavaly megújult Hanami Beauty & Spa, a Kolping szépség- és egészségközpontja, csábító páros masszázs kezeléseket kínál, mindezt egy privát szobában, ahol gyertyafény, pezsgő és édesség is várja a párokat, – na meg egy kényelmes, kétszemélyes fürdőkád – , ahol szintén felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Sokféle kezelés közül válogathatnak, mi azt tanácsoljuk, adják meg a módját, és olyat válasszanak, amit még soha nem próbáltak. Van például lávaköves, alakformáló, indiai olajos, és kínai fejmasszázs is, de így év elején a méregtelenítő masszázs is aktuális lehet.

A legjobb az, hogy mindeközben a gyerekek miatt sem kell idegeskedni, ugyanis minden korosztály számára nem csak felügyeletet, hanem tanulási és szórakoztató programokat is biztosítanak Bobóországban. Ez egy több száz négyzetméteres játékbirodalom, ahol 18 éves korig kínálnak programokat a gyerekeknek, csak győzzük kiválasztani. A szálloda bababarát, ami azt jelenti, hogy még a legkisebbek számára is kínálnak elfoglaltságot, például babaúszást és más érdekes, vidám zenés, mondókás programokat.

Gyerekprogramok minden mennyiségben Galéria: Kolping Hotel AlsópáhokFotó: Christian Gufler / Kolping Hotel Spa & Family Resort

A nagyobbak számára szabadtéri és beltéri programok sokaságából választhatunk: kalandpark, kötélpálya, mászófal, műfüves focipálya és játszóház, de a családi élményfürdőben is vizes játszótér várja a gyerekeket. A hotel tematikus heteket is kínál, így a gyerekek tanulhatnak angolul, kézműveskedhetnek vagy éppen a zene világában mártózhatnak meg.

Cikkünk megjelenését a Kolping Hotel Spa & Family Resort támogatta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek