Ezek a legjobb magyar wellness szállodák

A sárvári Spirit Hotel lett a legjobb hazai wellness szálloda a Gault&Millau kalauz szerint. A top10-ben három hévízi, két fővárosi, két mátraházi, egy tarcali és egy siófoki szálloda szerepel.

A Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda a Gault&Millau szerint. A szigorú értékeléseiről híres kalauz magyar kiadása a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy ítélte meg, hogy az ötcsillagos sárvári luxushotel a legjobb magyarországi wellness szálloda - írja közleményében a Spirit Hotel.

Galéria: Ezek a legjobb magyar wellness szállodákFotó: Spirit Hotel Thermal Spa

 A világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott kiadvány különösen szigorú kritériumok alapján, kizárólag saját, anonim tesztelőinek személyes tapasztalataira építve pontozta idén is a hazai szállodákat. Ezen értékelések alapján lett idén a sárvári Spirit Hotel az első a wellness szállodák kategóriában. A pontozáskor a Gault&Millau szakemberei a Spirit Hotelt a legmagasabb „luxusigényeket kielégítő szálloda" kategóriába helyezték.

A második és harmadik helyezett két hévízi szálloda lett: az ezüstérem a Lotus Therme Hotel & Spát illeti, a bronz pedig a NaturMed Carbonát. Nagy kedvencünk, a Lifestyle Hotel Mátra a negyedik lett, és csak az ötödik helyre sikerült fővárosi hotelnek - mégpedig a Danubius Health Spa Resort Margitszigetnek - bekerülni.

 

Top10 wellness hotel Magyarországon

1. Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár
2. Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
3. NaturMed Hotel Carbona Hévíz
4. Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
5. Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest
6. Residence Balaton Conference & Wellness Hotel Siófok
7. Hotel Európa fit Hévíz
8. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza
9. Ramada Resort / Aquaworld Budapest
10. Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal
Forrás: Gault&Millau Kalauz 2015

 A Spirit Hotelről itt írtunk mostanában, a Lifestyle Hotel és az Ózon ebben a cikkünkben szerepelt legutóbb, az Andrássy Rezidenciát pedig egy tokaji bortúra alkalmával kereste fel egy éve csapatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek