» MedSpa

Kétszeresére nő a szarvasi wellneszhotel

| | Nem érkezett még hozzászólás
Háromszázhetven millió forint összértékű beruházással kétszeresére nő a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel wellness-részlege.

Összesen 370 millió forintos beruházással bővítik a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelt. A négycsillagos szarvasi hotel projektjét a Dél-Alföldi Operatív Program - közel 210 millió forint értékű – Európai Uniós forrással támogatja - írja közleményében a hotel.

Látványterv
LátványtervFotó: Liget Hotel

A több százmillió forintos beruházás eredményeként kb. harmadával nő az alkalmazottak létszáma, valamint bővül a már korábban is környezettudatos, számos zöld fejlesztést alkalmazó szálloda gyógyvíz-felhasználása.

A szarvasi Liget Wellness és Konferenciahotelnek saját 670 méter mélyről feltörő gyógyvízkútja van, amelynek ízületi, reumatológiai, bőr-, és nőgyógyászati bántalmak kezelésére is alkalmas vizét jelenleg a Körös-parton, egy külső meleg vizes medencében élvezhetik a szálloda vendégei a szauna sziget szomszédságában. A beruházás a tervek szerint jövő tavasszal fejeződik be.

A beruházás során úgynevezett japán típusú fürdőt alakítanak ki, amely a szálloda nyugalmat árasztó gyönyörű természeti környezetének harmóniáját hatványozza egy új gyógyvizes külső-belső medencével. Ez egészül ki balneológiával,reumatológiai,- és medical-wellness szolgáltatásokkal. A Körös-part és az Erzsébet liget nyugalma köszön majd vissza a belső wellness terekben is. . Új szolgáltatásként jelenik majd meg a sókabin, amelyben sóoldatos inhalációval kímélő terápián vehetnek részt a vendégek. A sókabin a prevención túl a felső légúti megbetegedések kezelésére is kiválóan alkalmas.

Látványterv
LátványtervFotó: Liget Hotel

A Liget Hotel wellness-részlegének belső tereit a négycsillagos szálloda már meglévő részlegeinek, helyiségeinek enteriőrjét kialakító Bálint Ágnes belsőépítész tervezi.

A nagyarányú fejlesztés nyomán megközelítőleg tíz százalékkal nő Szarvas és térségének egyetlen négycsillagos szállodájában a vendégágyak száma.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
58 perce
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
4 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.