» Médiaajánlat

Médiaajánlat - legyen a Travelo partnere!

| | Nem érkezett még hozzászólás

Portfólió:

Közel 10 éves múlttal cégünk a  hazai online utazási piac egyik kulcsszereplője a 2003-ban Confhotel.hu, később C-Travel.hu néven indított utazási oldalával, mely számos belföldi szálloda és panzió, később utazási iroda partnereként segíti a turisztikai szektor szereplőit a hatékony értékesítésben.

2012 szeptemberében egyesült a CEMP utazási portfoliójának két kiadványa, a C-Travel.hu és a Travelo.hu. A 2006 óta C-Travel.hu néven az Index utazási mellékleteként működő oldal beleolvadt a szintén CEMP kiadványként 2011 novemberében indult magazinos utazási tartalmat szolgáltató Travelo.hu portálba. Így a korábbi utazási szolgáltatások (belföldi szállásajánlatok és külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés) mostantól a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon, hogy az olvasók úticéljukról rögtön leírásokat, cikkeket, hasznos információkat is találjanak; vagy ha egy útibeszámoló felkeltette érdeklődésüket, rögtön meg tudják nézni azt is, hogy milyen ajánlatokat kínálnak a Travelo partnerei az adott helyre.

Az összeolvadás nem érinti az Ongo.hu közösségi utazási élmény- kép és videó megosztó oldalt, mely a Travelo szerkesztőségétől továbbra is függetlenül működik, teret engedve a felhasználóknak ahhoz, hogy saját tapasztalataikat nekik tetsző formában és stílusban oszthassák meg egymással szállodákról, utazásokról, úti célokról és turisztikai szolgáltatókról.

Miért érdemes velünk dolgozni?

  • Egyedülálló médiaháttér: Az Index.hu kizárólagos utazási mellékleteként a Travelo.hu (korábban C-Travel.hu) fix címoldali és cikkoldali megjelenésekkel rendelkezik az Indexen, valamint a Central European Media & Publishing (CEMP) egyéb oldalain, többek között a Velveten, a Díványon, a SportGézán és a Honfoglalón is. A CEMP kiadványain keresztül a magyar internetezők 70%-a elérhető, ennek az egyedi médiaháttérnek az előnyeit élvezhetik a Travelo szerződött partnerei. Kivételes piacismeretét felhasználva a Travelo képviseli a CEMP portfoliót az utazási szegmens felé, egyedi kedvezményeket és személyre szabott kampányajánlatokat biztosítva számukra.
  • Magazinos tartalomba integrált utazási ajánaltok: A Travelo online utazási magazinként indult, és köszönhetően az egyedi hangvételnek és az index.hu-s háttérnek, rendkívül gyorsan tett szert népszerűségre az utazással kapcsolatos témák iránt érdeklődő felhasználók körében. 2012 szeptemberétől a korábbi C-Travel.hu portállal egyesülve utazási ajánlatokat is kínál olvasóinak, így a Travelo idegenforgalmi partnerei közvetlenül az ajánlathoz kapcsolódó - régió vagy város, esetleg utazástípus szerinti - cikkek mellett is megjelennek. Így a potenciális vendégek már abban a szakaszban találkoznak az ajánlatokkal , mikor épp csak elkezdtek érdeklődni egy úticél iránt.
  • Magas vásárlóerővel rendelkező vendégek: Az Index.hu média ügynökségek és marketing döntéshozók által is kedvelt felület olyan kampányokhoz, amelyekben a célcsoportot jellemzően a jó vásárlóerővel rendelkező, Esomar AB kategóriába tartozó felhasználók alkotják, mivel kutatási adatokból hónapról hónapra jól látszik, hogy ennek a csoportnak az elérésében stabilan és magasan az átlag felett teljesít az oldal. A Travelo felhasználóinak jelentős része az Indexről érkezik az utazási tartalmakra és szállásajánlatokra, így a Travelo utazási irodai és hotel partnereinél is nagyobb arányban foglalhatnak szállást, utazást olyan vendégek, akik magasabb kategóriájú szobát, magasabb árszínvonalú szolgáltatásokat vesznek igénybe nyaralásuk, pihenésük alatt.
  • Számos új, hatékonyságot növelő funkció és magasabb konverziós arány: Egyedi keresőrendszerével a Traveló látogatói egyszerre kereshetnek külföldi és belföldi ajánlatok között, és egy összetett szűrőrendszer segítségével olyan - akár kombinált - szempontok megadásával szűkíthetik le a találatok számát, mint a családi vakációra rendelkezésre álló összeg, az utazás típusa, a szálláshelyen igénybe vehető szolgáltatások részletes listája, stb. Ennek az újításnak köszönhetően a felhasználók gyorsabban, hatékonyabban találják meg azokat az ajánlatokat, amelyek valóban megfelelnek az elképzeléseiknek. Ezekre vonatkozóan végárat tudnak kalkulálni, így a Travelo.hu oldalon megjelenő ajánlatok hirdetői kimagasló konverziós aránnyal és a megvalósulási statisztikával számolhatnak.
    Emellett jól látható helyen kerül megjelenítésre az adatlapokon az adott szálláshely legjobb ára, ami azokat a felhasználókat segíti a gyors döntésben, akik rugalmasak tudnak lenni a tervezett utazási időpontjukkal kapcsolatban. De növeli a hatékonyságot a végár-kalkuláció, és a közvetlen foglalási lehetőség is, mely az ajánlatkérés funkció mellett elérhető a Travelo szerződött partnerei számára!
  • Közvetlen, azonnali foglalási lehetőség, egyéb szállodai szolgáltatások értékesítése : A vendégek és a belföldi szálláshelyek is egyre nagyobb mértékben igénylik, hogy a hotel adatlapján azonnali foglalásra is lehetőség nyíljon, és ne kelljen néha napokon keresztül emailben és telefonon a két félnek egyeztetnie. A megújult Travelo felületen ez az lehetőség is adott: A felhasználók könnyedén tudnak végárat kalkulálni, akár extra szolgáltatásokat már előre kiválasztva, azok árát is a végösszeghez adva. Ezt a csomagot a vendég le is foglalhatja azonnal, ha a szálláshely a Travalo Members felületén ezt korábban engedélyezte, és kontingenst adott meg hozzá. Ha a szálláshely a foglalási lehetőséget nem szeretné kihasználni, vagy az adott időszkara nem áll rendelkezésre elegendő szabad szobája, ajánlatkérést továbbra is tud a felhasználó küldeni a rendszeren keresztül.
  • Szállodák igényeire szabott adminisztrációs felület: A Travelo partnerei által árak, csomagajánlatok, akciók rögzítésére, szerkesztésére és törlésére, valamint statisztikák figyelésére alkalmas felület áll a szállodai és utazási irodai felhasználók rendelkezésére.
  • Díjmentes marketing kampányt magába foglaló együttműködési lehetőség a megújult Travelo.hu-n szálláshelyek és utazási irodák számára: Több idegenforgalmi szereplő a válság előtti évek marketing költéseinek töredékéből kell gazdálkodjon, ez azonban a szálláshely ismertségében és telítettségében épp úgy visszaesést eredményez, ahogy csökken hatására az utazási irodák vendégeinek száma, miközben egy egyébként is gyengélkedő piacon kifejezetten fontos lenne a hatékony márka- és árkommunikáció. Ezt a problémát orvosolja a megújult Travelo.hu által kínált együttműködési lehetőség, amely már egy közepes méretű marketing kampányt is díjmentesen magába foglal, ezzel segítve a szállodai és utazási irodai partnereit a sikeres működésben!

Megjelenés a Travelo adatbázisában - Legyen a Travelo partnere!

Szálláshelyek:
- Éves regisztrációs díj, mely nagyértékű marketing kampányt tartalmaz
- A közvetített vendégek után már nincs extra jutalék, költség
- A szálláshely kapacitásával arányos árképzés
- Kapcsolatfelvétel: Horváth Ágnes (sales@travelo.hu)
 Utazási irodák:
- Egyedi csomagok az utazási iroda által kínált desztinációk és úttipusok függvényében. Kérje ajánlatunkat!
- Kapcsolatfelvétel: Bukucs Györgyi (sales@travelo.hu)

További megjelenési lehetőségek:

Bannerkampányokkal, szponzorációval, egyedi tartalmi együttműködésekkel kapcsolatatban kérjük írjon a sales@travelo.hu címre!

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
1 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
6 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.