» Közel

Pezsgőzzön a Sacelláry kastély kertjében!

| | Nem érkezett még hozzászólás

Családi- és gyermekprogramokkal, kiállításokkal illetve könnyűzenei koncertekkel várja az érdeklődőket a 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, szeptember 2-án és 3-án.

A rendezvényen több mint negyven fellépő felel a jó hangulatért - írja az MTI. A Piactér az operett, népzene és néptánc előadások színtere lesz, olyan neves fellépőkkel, mint a Kaláka, Weszely Ernő, a Kerekes Band, Peller Károly vagy a Transylmania. A Pezsgő téren koncertezik az Eurovíziós Dalfesztivál 8. helyezettje, Pápai Joci, valamint a Budafoki Fúvósegyüttes, a Hot Jazz Band és New Level Empire is. Színpadra lép a Mary Podkids, a NAZA, a Bagossy Brothers Company és Dj Infraghandi.

A Haggenmacher sörgyárban és az Art Quarter Budapest kiállítóterében kortárs képzőművészeti tárlatokat nézhetünk meg. A Dr. Takács Pál Parkban, a Szőlőskert gyermeksátor rendezvényen pedig kézműves- és óvodás foglalkozás, bábjátékok, arcfestés és koncertek szórakoztatják a kicsiket.

Tárt kapukkal várja az érdeklődőket a fesztivál ideje alatt a gyönyörű Sacelláry kastély, ahol csoportos vezetés keretében mutatják be a történelmi szecessziós kastély látnivalóit.

Fotó: Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Megnyitja országos központjának udvarát a borfesztivál vendégei előtt az Ökumenikus Segélyszervezet is. Míg a felnőttek prémium termékeket kóstolhatnak, illetve a segélyszervezet munkáját bemutató fotókiállításba pillanthatnak be, addig a szervezet munkatársai interaktív játékokkal szórakoztatják a gyerekeket.

A Magdolna utcában megelevenedő Művész utcában különféle művészeti alkotásokkal, installációval ismerkedhetünk, míg a Hosszúhegy téren felállított alkotósátrakban mindenféle kreatív programokba feledkezhet bele az, aki csak akar.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Korfu - Hotel Hellinis
 
Görögország

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.