Váltson aranybérletet az Iparművészeti Múzeumba!

Váltson aranybérletet az Iparművészeti Múzeumba!

Már csak egy hónap van hátra az Iparművészeti Múzeum felújításának megkezdéséig, amikor az intézmény bezárja kapuit. Szerencsére gondoltak azokra, akik még a munkálatok előtt szeretnének utoljára jól körbenézni: korlátozott számban aranybérleteket bocsátanak ki erre az időszakra, amivel nemcsak a kiállítások látogathatók korlátlanul, de exkluzív programokon is részt lehet venni a kulisszák mögött minden nap. Sőt, a múzeum földszintjén kialakított közösségi területre is beköltözhetnek az érdeklődők két hétig.

Galéria: Váltson aranybérletet az Iparművészeti Múzeumba!Fotó: Iparművészeti Múzeum

Az intézmény szeptember 3-i zárásáig utoljára nyílik lehetőség arra, hogy a múzeumi hétköznapokat testközelből, személyesen lássák a látogatók, illetve kiderüljön, miként zajlik a költözésre és rekonstrukcióra való felkészülés a kiállítótermek falai mögött a műhelyekben, raktárakban, illetve gyűjteményekben - írja az MTI.

Az utolsó két hét programjai között lesznek épületséták, restaurátorműhely-látogatások, a múzeum kutatásait bemutató előadások, de olyan raktárakba is eljuthatnak az aranybérletesek, amelyek szimpla belépővel nem látogathatók.

A múzeumi szakmák megismerése mellett bepillantást nyerhetnek a műtárgyak digitalizálásának, vagy a kortárs dizájn gyűjtemény megalapításának folyamatába, megtekinthetik egy tárlat bontását, vagy a műkincsek utazásra való felkészítését is.

Galéria: Váltson aranybérletet az Iparművészeti Múzeumba!Fotó: Iparművészeti Múzeum

A múzeum co-working területén az aranybérletes vendégek két hétig akár irodaként is kezelhetik a gyönyörű előcsarnokot, amelyhez nem kell mást tenni, mint asztalt foglalni. A földszinten számos elkülönített pihenősarkot és tárgyalósarkot vehetnek igénybe munkájukhoz vagy éppen feltöltődésre, az ismerkedést és kapcsolatépítést pedig számos program segítik majd. A résztvevők búcsúzásként művészeti albumokat kapnak ajándékba, és belülről nézhetik végig, ahogy szeptember 3-án bezárja kapuit egy időre az Iparművészeti Múzeum.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek