Kutyabarát fesztivál lesz idén a Művészetek Völgye

Kutyabarát fesztivál lesz idén a Művészetek Völgye

 Hivatalosan is kutyabarát fesztivál lesz idén a Művészetek Völgye. A kutyabarát.hu-val közösen indított akció keretében a július 21. és 30. között tartandó rendezvény 5 helyszínén helyeznek ki folyamatosan itatótálkát és prémium jutalomfalatot a kutyával érkezőknek – tájékoztatták a program szervezői a Hírbalaton portált.

Ha betartjuk a kutyabarát etikettet, mindenki jól fogja érezni magát Fotó: Molly Marshall / Flickr.comForrás: Travelo

 A látogatók a kijelölt udvarokban játékban is részt vehetnek: közöttük a Völgy ideje alatt két alkalommal sorsolnak majd nyertest. A nyeremények Művészetek Völgye-ajándékok, kutyabarát.hu ajándékcsomag és prémium kutyatáp csomag, valamint hasonló mintás kutyakendő a gazdinak és a kutyának.

„Korábban is szívesen fogadtuk a kutyával érkezőket, és nagy örömünkre szolgál, hogy idén már hivatalosan is a kutyabarát fesztiválok sorába tartozunk. Szeretnénk megmutatni, hogy a kulturális programok és a felelős kutyatartás remekül megférnek egymás mellett. Évről-évre egyre többen hoznak kutyát magukkal a Völgybe; idén is arra biztatunk mindenkit, aki hezitál: nyugodtan látogasson meg minket kutyával!" – mondta el Oszkó-Jakab Natália, program- és marketing igazgató.

Kutyát a fesztivál alatt az idén sűrűbben és egészen hajnali 5 óráig közlekedő Csigabusz járatain is lehet majd szállítani.

„Nagy öröm számunkra, hogy egyre több kulturális, művészeti és zenei fesztivál csatlakozik a kutyabarát filozófiához és nyitják meg kapuikat a kutyások számára" – nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor. „Ennek persze komoly feltételei is vannak: a kutyatulajdonosoknak be kell tartani a 'kutyabarát etikett' előírásait, hiszen csak így lehet minden látogató számára felhőtlen a kikapcsolódás, és természetesen az előadásokat sem szabad megzavarni" – tette hozzá a kutyabarát.hu alapítója.

Kutyabarát udvarok listája a Művészetek Völgyében 2017-ben:

Harcsa Veronika Udvar

Momentán Udvar

MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpad

Nemzeti Színtér

Fonó Udvar – Kocsor Ház

Mint mindig, most is érdemes figyelembe venni a kutyabarát etikettet. Röviden az alábbiakra érdemes odafigyelni, ha kutyával együtt érkezik a fesztiválra:

A kutyát tartsuk pórázon, figyeljünk rá, hiszen őt is több inger éri, és a tömegben nyoma is veszhet!
Ne hagyjuk a kutyád egyedül a fesztivál területén: a melegben hőgutát kaphat, de el is tűnhet!
Rendszeresen sétáljunk vele, mozgassuk meg a fesztivál programjaitól kissé távolabb húzódva, hogy ő is ki tudjon kapcsolni egy kicsit!

A koncertekhez soha ne vigyük közel, a hangos zene és a tömeg megijesztheti!
Mindig mindenhol szedjük fel kutyánk után a kutyapiszkot!
Figyeljünk rá, hogy ne lopkodjon ételt az asztalokról, vagy véletlenül nehogy alkoholos italba kóstoljon bele!
Soha ne felejtsük el: ahogy kutyatartóként viselkedünk, az alapján is megítélik a kutyásokat! Legyünk tekintettel arra, hogy a fesztivál csak kutyabarát, és nem kutyás rendezvény.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek