A The Ritz-Carlton bemutatja: tehetséges magyar művészek az Artrium estéken

A The Ritz-Carlton bemutatja: tehetséges magyar művészek az Artrium estéken

A The Ritz-Carlton, Budapest új, kulturális programsorozatot indít júliusban ARTrium Esték néven, mellyel lehetőséget kíván biztosítani fiatal magyar művészek számára, hogy bemutathassák tehetségüket.

 

Artrium Night a The Ritz-Carlton, BudapestbenFotó: Horváth Péter Gyula / Grayling Hungary

A sorozat Kucsora Márta festőművész „Folyékony felületek" című tárlatával nyitott a július 6-án, melyet az Art Forwarddal együttműködésben mutatott be a szálloda.

 

Kucsora Márta egyik alkotása előttFotó: Horváth Péter Gyula / Grayling Hungary

A negyedévenként új programmal jelentkező sorozat fő törekvése, hogy a hotel maradandó élményt nyújtson vendégei és látogatói számára, és egyúttal teret biztosítson a fiatal, magyar művészeknek. A nyitó esemény együttműködő partnere, az Art Forward innovatív, újszerű megközelítést képvisel a hazai művészeti életben.

„A Ritz-Carlton valódi csodálója a magyar művészetnek és művészeknek, így örömmel köszöntjük Kucsora Márta kiállítását szállodánkban. Célunk a rendezvénysorozattal, hogy egy olyan platformot teremtsünk a magyar művészek számára, ahol bemutatkozhatnak a helyi és a nemzetközi közönség előtt" – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója a kiállítás megnyitójának kapcsán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek