Strandoljon holdfényben!

Jó hírünk van az éjszakai fürdőzés szerelmeseinek: július 28-án, péntek este rendezik a Strandok Éjszakáját, amire országszerte izgalmas programokkal készülnek a fürdők.

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan gazdag programot kínálnak július utolsó péntekére, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet, tudtuk meg a Magyar Fürdőszövetségtől.

 

Forrás: Travelo

A Strandok Éjszakáját idén kilencedszer rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség. A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre bővül, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. Filmvetítés, tűzzsonglőrök, szaunaszeánszok, koktél-show, csúszdaparty, tűzijáték – csak néhány lehetőség a programok közül.

Könnyűzenei koncertekben sem lesz hiány: Budapesten például – Hullámkoncert címmel – a margitszigeti Palatinus Strandfürdő hullámmedencéjénél ad hangversenyt a Budapest Voices. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a Groovehouse és az Acoustic Planet zenekart hallhatják a fürdőzők, a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdőben pedig a Korda György-Balázs Klári párost, a Kozmix illetve a Party Art's OK koncertjét is elcsíphetjük. A Zalakarosi Fürdő igencsak kitesz majd magáért: a fürdőzők a RIO Zenekarral lubickolhatnak, illetve Copacabana brazil showtáncot nézhetnek a medencékből.

A strandok és fürdők zöme éjfélig tart nyitva, de akad, amelyik hajnali 2-ig várja az érdeklődőket. A programok részletes információi a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek