Újabb fesztivál nyert rangos díjat: a Művészetek Völgye

Újabb fesztivál nyert rangos díjat: a Művészetek Völgye

A legrangosabb európai fesztiválok sorába választotta be a Művészetek Völgyét 2015 után immár második alkalommal az EFFE – írja a Hírbalaton portál a veol.hu-ra hivatkozva.

Az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) nemzetközi zsűrijének szavazata alapján harminckilenc ország hétszáztizenöt fesztiválja kapta meg az elismerést a május 4-én, Wiesbadenben tartott EFFE MeetUp keretében.

Az értékelés szerint a különleges helyszínnek, magas minőségű programkínálatnak és a kiváló szervezésnek köszönheti a sikert 2017-ben a Művészetek völgye.

Az egyik legfontosabb európai minősítő szervezetnek, az EFFE közösségének tagjai azok a fesztiválok, amelyek művészi minőséget képviselnek, valamint jelentős hatásuk van helyi, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

 

Fotó: Művészetek völgye / Facebook

Kapolcs egyike azoknak a Balaton-felvidéki településeknek, amiket látni kell. A kapolcsi rendezvénysorozat, mely már tavaly is több mint ezer programmal kényeztette látogatóit, idén egy saját programajánló oldalt is indított, nehogy lemaradjunk a minket érdeklő koncertekről, eseményekről idén július 21. és 30. között. Az oldalon megadhatjuk kedvenc előadóinkat, dalainkat, ételeinket, és hogy milyen társaságban (barátokkal, családdal) érkezünk. Ezután egy összefoglaló és egy részletes programajánlót is kapunk. Hajrá!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek