Állatsimogatóval nyit újra a vasúti élménypark

Állatsimogatóval nyit újra a vasúti élménypark

Tavasszal újra kinyitja kapuit Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja, a Vasúttörténeti Park. A szezont egyből az április 17-i Húsvéti Nyuszikereséssel indítják, amely mellett a szervezők számos kézműves és hagyományőrző programmal is készülnek látogatóiknak.

Vasúttörténeti Park

 Lesz majd kreatív sarok, ahol ünnepi dekorációkat lehet készíteni, de kipróbálhatják a tojásfestést és az írókázást is. A nyuszikereső játékban minden gyereknek a parkban elrejtett fából készült játékokat kell megtalálnia és összegyűjtenie, amiket aztán apró ajándékokra lehet beváltani.

De az ígéretek szerint nem lesz hiány az énekes-táncos programokból sem, főleg hagyományőrző néptánc-bemutatókkal szórakoztatják majd a látogatókat. Természetesen most is ki lehet majd próbálni a népszerű hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is, de egy nagy mozdonyon is lehet majd utazni. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokkal lehet majd egy kicsit közelebbről is megismerkedni. A rendezvény tíztől este hat óráig tart, a programokról bővebben itt olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek