Csobbanjon a szigligetiekkel az újévi Balatonban!

Idén is megrendezik a hagyományos újévi csobbanást a szigligeti strandon január első napján. A szokásos etetős, itatós program mellett extrém fürdőruha- és vízibicikli versennyel is készülnek.

2017 január 1-én ismét várjuk a Szigligeti strandra azokat a fürdőzőket, akik elég bátrak, elég őrültek ahhoz, hogy megmártózzanak a 0 fok közeli habokban - írják a szervezők a település weboldalán a már hagyománnyá vált újévi csobbanás kapcsán, ahova január elsején legalább 500 fürdőzőt várnak.

Fotó: Szigliget.hu

Idén a csobbanókat még több öltözősátorral, a nézőket még nagyobb lelátóval várják, a vendéglátósok pedig már kora délelőttől Royal groggal, meleg teával, forralt borral és babgulyással készülnek. A csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a jéghideg habokban, akiknek a helyi orvosi vizsgálatot követően az orvosok engedélyezték. Nevezési díj nincs. A csobbanók számára fűtött öltözősátrakat biztosítanak a szervezők, a készlet erejéig pedig a Royal vodka egy-egy ajándék takaróval lepi meg majd a legbátrabbakat.

Délután fél kettőkor aztán megkezdődik az „Új év, új fürdőruha" extrém fürdőruha verseny is, amelyekben a versenyzők a színpadon egyből meg is mutathatják magukat. A szervezők szerint minél merészebb és extrémebb egy darab, annál nagyobb eséllyel válhat a 2017. év trendi balatoni fürdőruhájává - áll a Szigliget.hu oldalán.

Fotó: Szigliget.hu

Az ismert emberek vízibicikli-versenye után a kijózanító újévi mártózáshoz a rajtpisztolyt ezúttal is pontban délután kettőkor sütik el, de utána már a Mystery Gang zenekar ritmusai mellett melegedhetnek fel a résztvevők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek