142 szobás vizes rezidencia nyílt Bükfürdőn

Addig bővítették a hazánk első holisztikus szállodájának nevezett Hotel Caramellt, amíg végül három és fél hektáros területtel nyílhatott meg egy hatalmas wellness-, konferencia- és élményközpontként Bükfürdőn. Az új Caramell Premium Resortot összesen 142 szobával és 2000 négyzetméteres wellness-területtel szerelték fel.

  

Fotó: Caramell Premium Resort

Budapest és Hévíz után Bük a harmadik legnépszerűbb magyarországi város a külföldiek körében. A Resort pedig mostantól az egyetlen olyan wellness szálloda Magyarországon, amely saját kristályszerkezetű kalandparkkal, mászó- és kötélpályával rendelkezik. A turisztikai látványosságnak is számító, harminc méter magas Kristály Torony az aktív turizmus kedvelőinek egyik meghatározó élményeleme - olvasható a közleményben.

 

Fotó: Caramell Premium Resort

A 3,5 milliárd forintból megújult Caramell Premium Resort 142 szobával, 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness világgal - a közlemény szerint egyedülálló módon két elkülönülő wellness- és szaunarészleggel -, százféle szépészeti- és gyógykezeléssel, valamint ayurvedikus Egészségközponttal várja vendégeit. Standard kétágyas szobái a 28-33 négyzetméteres alapterületükkel a nyugat-magyarországi régió legtágasabb szállodai szobáinak számítanak.

Az új létesítmény számos gyerekbarát szolgáltatással, kül- és beltéri játszóterekkel, gyerekmedencékkel, gyerekanimációs programokkal csábítja a családosokat, de egy 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal is rendelkezik. Bük könnyebb elérhetőségét egyébként az októberben átadott új gyorsforgalmi út is segíti, amely lerövidíti a Budapest felől autóval érkezők menetidejét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek