A LED-fal tetejére is felmászhat, ha a Március 15. téren szurkol

Augusztus 6-án a budapesti Március 15. téren nyílik meg az ország legnagyobb Szurkolói Központja, ahol egy hatalmas, kilátóként is működő 35 négyzetméteres kivetítőn láthatók a riói olimpián zajló események.

Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket. A Szurkolói Központ az olimpia ideje alatt hétköznaponként délután 3-tól este 11-ig, hétvégén pedig a családi napok keretében már délelőtt 10-től, folyamatos sportközvetítéssel és izgalmas programokkal várja a nézőket, írja a turizmus.com.

Fotó: Bruzák Noémi, MTI


Augusztus 6-án a délelőtti kapunyitást követően izgalmas közvetítésekkel, mint például a 14 órakor kezdődő magyar–szerb vízilabda mérkőzéssel várják az érdeklődőket, akik már az első napon szurkolhatnak többek között a magyar úszóknak, Verrasztó Dávidnak vagy akár Hosszú Katinkának, a sportlövőknek, a tornász Hidvégi Vidnek, a wimbledoni páros döntős Babos Tímeának, vagy a párbajtőröző Szász Emesének.

Az augusztus 6. és 20. között látogatható Szurkolói Központ óriási és belvárosi kilátóként is működő LED-falát a Március 15. térről is jól lehet majd látni, így nem csak az egyszerre 600 fő befogadására alkalmas létesítményből, de akár a térről is tömegek követhetik majd az eseményeket.

A mintegy 700 négyzetméteres helyszín nyitott, könnyen átjárható és akadálymentesített lesz. A teret a 35 négyzetméteres kivetítő uralja majd, a Szurkolói Központ területén a nézők kényelmes körülmények között szurkolhatnak a magyar sportsikerekért. A helyszín külön érdekessége, hogy a LED-falat nem csupán nézni lehet, de fel is lehet menni a tetejére, a kilátóba, ahonnan egészen különleges módon lehet majd a budapesti panorámát élvezni.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek