Egy 9 dimenziós és egy körmozival nyílt meg az új Csodák Palotája

A ma megnyílt óbudai Csopa Playbarban három kiállítással, egy Richter Gedeon laborral, szabaduló szobákkal, és hazánk egyetlen 9D-s mozijával és körmozival várják a látogatókat.

Galéria: Csopa PlaybarFotó: Czimbal Gyula / MTI

Az előadóteremben fizika show-t tartanak a látványos kísérletek kedvelői számára, a Richter Gedeon labor workshopjai után a résztvevők tudósként járhatják a világot. Aki egy kis feszültségre és fejtörésre vágyik, az négy tudományos szabaduló szobából keresheti a menekülési utat. De ha csak ejtőzni és koktélozgatni szeretne valaki, az a Playbarban kémcsövekből és lombikokból szürcsölheti kedvenc italát. Mindemellett van biliárd foci, háromoldalú csocsó, és számos digitális játékasztal. A négy tengelyen mozgó székekkel felszerelt 9 dimenziós és a 360 fokos látványt nyújtó körmozi vetítésein pedig szokatlan világok részeseivé válhatnak a látogatók - ezt ígéri oldalán a Csopa Playbar, amely a kettes számú Csodák Palotájaként nyílt meg az óbudai Bécsi úton.

 

Galéria: Csopa PlaybarFotó: Czimbal Gyula / MTI

A Newton, az Illúzió és a Születés kiállítás is külön szekcióban zajlik, mindhárom kiállítás egy órás tárlatlátogatására külön jegyet kell vásárolni 900 forintért a gyerekeknek és 1100 forintért a felnőtteknek. A szabadulószobákat 55 percre 2-5 fős csoportok bérelhetik 6000 forintért. A két moziban egységesen 600 forintot kérnek el mindenkitől az 5-10 perces filmvetítésekre, míg a látványos félórás fizika showra szintén 900 forintba kerülnek a gyerek és 1100 forintba a felnőtt jegyek. A látványosságokról bővebben itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek