Wellnesspark épül a Marczibányi téren

Évekig húzódott a lövészklub felújítása a fővárosi Marczibányi téren, de a tervek szerint wellnesspark és étterem is lesz a rendezvényközpontnál.

Nyolc éves vita után indulhat meg az 1885-ben épült lövészklub épületének felújítása. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a munkálatok után Haris Park néven rendezvényközpont lesz az épületben, de egy ötcsillagos apartmanház, wellnesspark, étterem is részét képezi a komplexumnak.

1992-ben még Fenyő János tervezett ide építeni, ma Haris György a fejlesztő, aki 2006-ban a II. kerülettől nyerte el a projekt jogát. A munkálatokat a zöldszervezetek tiltakozása miatt nem tudták megkezdeni. Korábban a bíróság elfogadta a környezetvédők érvelését, ezért függesztette fel a munkálatokat - írja a hvg.hu.

A Haris Park fejlesztési tervei szerint a fentebb említett étterem mellett az eredeti terv része volt egy hazai és külföldi borokat felsorakoztató bortemplom, a rendezvényház átriuma mögött pedig egy 100 m²-es kávéház és cukrászda építése is. A felső kategóriásra tervezett Apartman Hotel legalsó szintjére 1200 négyzetméteres spa- és wellnessközpontot terveztek egy hatszor húsz méteres úszómedencével, élmény- és fitneszcentrummal, valamint egy szépségszalonnal és egy masszázscentrummal együtt

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek