Négycsillagos hotel nyílt az Andrássyn

Budapesten, az Andrássy út 8. szám alatt, néhány méterre az Operaháztól nyílt meg a Continental Group legújabb szállodája és annak utcafronti étterme.

  

Galéria: Megnyílt a Hotel Moments BudapestFotó: hotelmomentsbudapest.hu

A XIX. századi palota másfél évig tartó felújítási munkálatok után fogad vendégeket. A teljes nevén Hotel Moments Budapest igazgatója Kanel Gyula, aki korábban két évtizeden át dolgozott a budapesti InterContinentalban, különböző vezetői munkakörökben. A négycsillagos szálloda 99 szobával, illetve lakosztállyal, természetes fényes konferenciateremmel és wellness-szolgáltatásokkal várja vendégeit - írja a Turizmus.com.

Megnyílt a szálloda utcafrontos étterme, a Bistro Fine is, amely büféreggelit, ebédet és vacsorát is kínál - nemcsak a szállóvendégeknek, az utcáról betérőknek is. Az étterem az üzemeltetők terve szerint üzleti ebédek, családi és baráti összejövetelek, borkóstolók, de akár csoportos étkezések helyszíne is lehet. A Bistro Fine koncepciójáért Feke Zoltán executive chef consultant felel, konyhafőnöke Kiripolszki István, aki a Kogart Házból érkezett, igazgatója pedig Spák Rajmond.

 

Galéria: Megnyílt a Hotel Moments BudapestFotó: hotelmomentsbudapest.hu

Ha kíváncsi arra, hogy milyen fővárosi hotelek nyílnak még idén vagy jövőre, akkor kattintson ide. Ha viszont azt is szeretné tudni, hogy a Balatonon vagy vidéki településeken mely szállodák nyitják meg idén kapuikat, akkor azt olvassa el itt.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek