A 2017-es úszó világbajnokságra készül el a 9. kerület új négycsillagos szállodája

Budapest 9. kerületében, a Hőgyes Endre utcában nyitja meg új, lifestyle-szállodáját a Three Corners & Resort 2017 tavaszán. A FINA vizes világbajnokságára már fogadnak vendégeket.

A négycsillagos Three Corners Lifestyle Hotelben 60 szoba áll majd rendelkezésre. Az átlagosnál tágasabb szobák mérete 30 négyzetmétertől egészen a családi apartmanokig terjed, írja a turizmusonline.hu. A szállodához tágas lobby, több konferenciaterem, könyvtárbár, mélygarázs, terasz, tájképi kert és étterem is tartozik majd.

Fotó: The Three Corners for Hotels & Resorts

A szálloda a pesti belváros közepén, a Ráday utca és Fővám téri Vásárcsarnok szomszédságában épül.

A Three Corners Hotels & Resorts 14 szállodát üzemeltet összesen 3500 szobával Egyiptomban és Magyarországon. Budapesten eddig két szállodát - Hotel Art, Hotel Bristol - üzemeltettek.

Fotó: The Three Corners for Hotels & Resorts

"A szálloda igazi "Lifestyle"-hotel lesz, mind a szolgáltatásait, mind a belsőépítészeti megoldásait tekintve. Nagyon izgatottak vagyunk az új fejlesztés miatt, és úgy érezzük, hogy további növekedés előtt állunk, amennyiben megfelelő befektető partnerekre találunk" - mondta Didier Lambrecht, a The Three Corners Hotels & Resorts vezérigazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek