A szigligetiek megint csobbannak újévkor a Balatonban

De persze nem csak a szigligetieket várják a hagyományos újévi csobbanásra a szigligeti strandon január első napján. Idén a szokásos etetős, itatós program egy extrém fürdőruha versennyel is kiegészül.

Az öltözősátor és a színpad már áll a partonszigliget.hu

 A vendéglátósok meleg teával, forralt borral és újévi ételekkel várják az érdeklődőket január elsején délelőtt. A csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a jéghideg habokban, akiknek a helyi orvosi vizsgálatot követően az orvosok engedélyezték. Nevezési díj nincs. A csobbanók számára fűtött öltözősátrakat biztosítanak a szervezők.

szigliget.hu

 Délután fél egykor megkezdődik az „Új év, új fürdőruha" extrém fürdőruha verseny is, amelyekben a versenyzők a színpadon egyből meg is mutathatják magukat. A szervezők szerint minél merészebb és extrémebb egy darab, annál nagyobb eséllyel válhat a 2016. év trendi balatoni fürdőruhájává. A fürdőruha verseny győztese pedig egy háromnapos szigligeti nyaralással lesz gazdagabb - áll a szigliget.hu oldalán.

A térség polgármestereinek vízibicikli-versenye után a kijózanító újévi mártózáshoz a rajtpisztolyt idén is Csiszár Jenő süti el pontban délután kettőkor, de utána már a Mystery Gang zenekar ritmusai mellett melegedhetnek fel a résztvevők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek