» Közel

Ezek a legjobb kutyabarát helyek Magyarországon

| | Nem érkezett még hozzászólás
A kutyabarát.hu és a Travelo tavaly indult közös pályázata azokat a vendéglátó- és munkahelyeket díjazza, ahol kedvenceikkel együtt várják a vendégeket. Bemutatjuk az idei szavazás nyerteseit.

Az Év Kutyabarát Helye pályázatot 2014-ben indította a kutyabarát.hu a Travelóval közösen, hagyományteremtő céllal. A pályázat azokat a vállalkozásokat szólította meg, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket.

Az egyes kategóriákban több helyet is díjaznak,, a közönségdíj mellett a kutyabarát.hu zsűrijének díjait és a MagNet Bank különdíját is kiosztják.

Fotó: Kuglóf Bisztró /Facebook

A pályázat tavaly már kiegészült az Év Kutyabarát Embere kategóriával. A szervezők szeretnénk felhívni a figyelmet azokra az emberekre, akik a mindennapjai az állatvédelemről, a felelős kutyatartás népszerűsítéséről szólnak.

A legtöbb közönségszavazatot a budapesti éttermek közül a Kuglóf Bisztró kapta, a vidéki vendéglátóhelyek közül a balatonlellei BL Bavaria YachtClub lett a kutyások kedvence, a kávézók között pedig a Budagyöngyében található Semiramis és a mosonmagyaróvári Várkert Kávézó nyerte el a leginkább a szavazók kegyeit.

Szálloda kategóriában az esztergomi Grante Hotel lett az év kutyabarát helye, a Travelo díját pedig a porvai Szépalma Hotel kapta meg. A panziók versenyében megőrizte tavalyi vezető helyét a délegyházi Tavirózsa Kemping.

Pályáztak a kutyabarát munkahelyek is, a legjobb az Insomnia reklámügynökség lett, az év kutyabarát embere díjat pedig Joó István, a Cerberos Állatvédő Egyesület alapítója kapta. István 35 éve foglalkozik kutyákkal, 20 éve kutyákat ment. Oktatott az ELTE-n, a Kaposvári Egyetemen, valamint rendőrkapitányságokon tartott szemináriumokat.

A további díjazottak listáját ide kattintva tudja megnézni.

Újabb cikkünk ebben a témában:

A hőségben kocsiban hagyott kutyákért kampányolnak - 2016.07.01.
A cél az volt, hogy felhívják az autós kutyatartók figyelmét arra, nyáron soha, semmilyen körülmények között nem szabad az autóban hagyni kedvencüket még néhány percre sem.
Applikáció mutatja, hol borozgathatunk kutyával együtt - 2016.09.23.
A Kóstolom alkalmazás nemcsak a kutyabarát boros vendéglátóhelyeket és boros pincéket mutatja meg, de az akadálymentesített helyek is külön megjelölést kapnak.
Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések közel

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
7 napja
Andus élménybeszámolót írt
Negatív tapasztalat
15 napja
rallymax új galériát hozott létre
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
30 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.