A top huszonötben az Art Hotel Szeged a Tripadvisoron

A top huszonötben az Art Hotel Szeged a Tripadvisoron

A négycsillagos Art Hotel Szeged a hazai szakmai sikerek után a TripAdvisor huszonöt legjobb magyar szállodája közé is bejutott, a vendégek által adott értékelések alapján.

 

Az Art Hotel Szeged**** modern épületeFotó: Art Hotel Szeged****

Havonta több mint ötvenmillió látogatójával a TripAdvisor jelenleg a legnagyobb online utazási oldal és útikalauz, mintegy harminc országban húsz nyelven érhető el, és nemcsak utazási információk és szállásajánlatok érhetőek el az oldalon, hanem az utazók tanácsai és véleménye is teret kap. Az adatbázisa több, mint 89 ezer úticélt, 145 ezer látnivalót és közel félmillió szállodát tartalmaz, országos listája pedig erőteljesen főváros centrikus, mindössze három vidéki szálloda került be a válogatásba, köztük az Art Hotel Szeged.

 

Letisztult stílus jellemzi a berendezéstFotó: Art Hotel Szeged****

Továbbá az is a közelmúlt sikereként könyvelhető el, hogy a környezettudatosság szellemében működő szegedi hotel érdemelte ki az első helyezést a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett „Zöld Szálloda" pályázaton, valamint a XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton a szövetség különdíját is elnyerte.

 

Fotó: Art Hotel Szeged****

A belvárosban található, nemzetközi szinten is versenyképes szálloda mind megjelenésében, mind belsőépítészeti megoldásaival illeszkedik a műemléki környezetbe. A napkollektorok, az intenzív zöldtető, a szegedi belvárosi geotermikus kaszkádrendszerbe csatlakozás, a korszerű energiatakarékos és hulladékkezelési megoldások sorozatos alkalmazása pedig jelzi a szállodaépítők és üzemeltetők elkötelezettségét a környezet kímélése iránt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek